VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

ACTUALS

ACTIVITAT

21.10.2017

DS

VISITA PATRIMONIAL PER PALOMA BERROCAL

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

21.10.2017

DS

TALLER: Presentar batalla, sobre l'exposició Bleda y Rosa. Geografia del temps

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

25.10.2017

27.10.2017

UN ALÇAMENT FOTOGRÀFIC DEL BARRI DE MARXALENES AMB MANOLO LAGUILLO

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

27.10.2017

Dv

CONFERÈNCIA ENTORN D'HISTÒRIES DE BOMBAS GENS PER MANOLO LAGUILLO

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

29.10.2017

DG

TALLER: Delinquir en sala!, a partir de l'exposició Ornament = delicte?

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

03.11.2017

Dv

VISITA SONORA EN DIRECTE

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

18.11.2017

DS

VISITA GUIADA DES DE LA DANSA PER ROCÍO PÉREZ

LLEGIR MÉS

FUTURES

ACTIVITAT

24.11.2017

Dv

VISITA GUIADA: ESTRATÈGIES DE CONSERVACIÓ PER TONI COLOMINA

LLEGIR MÉS