VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

ACTUALS

ACTIVITAT

23.03.2018

Dv

VISITA AL CELLER MEDIEVAL AMB PALOMA BERROCAL

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

24.03.2018

DS

Taller familiar: Estrats

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

25.03.2018

23.12.2018

Imatges sobre imatges

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

25.03.2018

DG

Sound Street per Andrés Duque

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

31.03.2018

DS

TALLER FAMILIAR: BOOKS & CRAFTS

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.04.2018

Dv

VISITA SONORA: UNA SESSIÓ DE DJ STUPENDO KALAMAR

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

08.04.2018

DG

Books & Crafts. Narrativitat visual

LLEGIR MÉS