VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

ACTUALS

ACTIVITAT

06.07.2018

22.07.2018

Exposició (En) Procés amb Teresa Lanceta

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.07.2018

DG

Taller familiar: Paisatges humans

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

27.07.2018

Dv

El cos i la imatge del poder. Ocupacions de l’espai

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

03.08.2018

Dv

GHOST ‘N GOBLINS. SUMMER MIX, una lectura especulativa a El pols del cos

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

03.08.2018

Dv

Visita lliure al nostre jardí

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.08.2018

DG

“Aigua va!!!” De la rosca a la bomba

LLEGIR MÉS

FUTURES

ACTIVITAT

24.08.2018

Dv

Cantant a Hamish Fulton. L’Almodí Cor de Cambra

LLEGIR MÉS