VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

ACTUALS

ACTIVITAT

20.01.2018

DS

VISITA PATRIMONIAL PER PALOMA BERROCAL

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

21.01.2018

DG

TALLER FAMILIAR: BOOKS & CRAFTS

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

27.01.2018

DS

VISITA GUIADA DES DE LA DANSA PER ROCÍO PÉREZ

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

28.01.2018

DG

TALLER: Delinquir en sala!, a partir de l'exposició Ornament = delicte?

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

02.02.2018

Dv

VISITA SONORA PER EDU COMELLES

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

03.02.2018

DS

D'OBRERS A OBRES D'ART

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

09.02.2018

Dv

PROCESSOS amb Patricia Gómez i Mª Jesús González

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

17.02.2018

DS

VISITA GUIADA DES DE LA IMATGE A ORNAMENT = DELICTE?

LLEGIR MÉS