VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

ACTUALS

ACTIVITAT

24.08.2018

Dv

Cantant a Hamish Fulton. L’Almodí Cor de Cambra

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.08.2018

DG

Taller familiar: Paisatges humans

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

31.08.2018

Dv

VISITA AL CELLER MEDIEVAL AMB PALOMA BERROCAL

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

01.09.2018

DS

Hamish Fulton. Entre l’elogi del caminar i la tasca del traductor

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

07.09.2018

Dv

Visita lliure al nostre jardí

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

08.09.2018

DS

TALLER PER A ADULTS: ESTRATS

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

15.09.2018

DS

Visita a les alqueries medievals de Marxalenes

LLEGIR MÉS