ACTIVITAT

15.12.2017

Dv

VISITA PATRIMONIAL PER PALOMA BERROCAL

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / visites
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: Històries de Bombas Gens
DATA: De juliol a desembre de 2017
MÉS INFO: Gratuïta fins a completar aforament

CONÉIXER BOMBAS GENS. Una visita al passat

Una lectura proposada per Paloma Berrocal, arqueòloga i directora de la intervenció arqueològica feta a Bombas Gens.

La visita ofereix un complement a l’oferta artística de Bombas Gens, comparteix amb el visitant la informació històrica que sobre l’antiga fàbrica de bombes hidràuliques hem pogut reunir. Per a fer-ho, proposem fer un recorregut pels diversos elements històrics dels quals es pot fruir a l’interior del recinte amb el guiatge de Paloma Berrocal, directora de la intervenció arqueològica.

L’itinerari passa necessàriament per la nau de façana (també coneguda com a Nau 0), així com per diversos elements originals de la fàbrica que han sigut integrats i respectats en l’obra nova.

A la Nau 0 es podrà visitar fins a març del 2018 l’exposició Històries de Bombas Gens, en la qual s’exhibeixen tota classe d’objectes i documents escrits i gràfics relacionats amb el moment de funcionament de la fàbrica, junt amb l’exposició de les col·leccions fotogràfiques de Manolo Laguillo i Frank  Gómez, i una peça documental que arreplega el testimoniatge oral de veïns, treballadors i dels qui hem estat relacionats amb el procés de rehabilitació del conjunt fabril.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

20.05.2018

27.05.2018

Història d’històries

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.05.2018

DS

Books & Crafts. Narrativitat visual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

30.05.2018

02.06.2018

Seminari amb Jean-François Chevrier

LLEGIR MÉS