VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

Coneix més sobre el nostre programa, ací.

ACTUALS

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

01.11.2020

Dg

Itinerari familiar al jardí de Bombas Gens i a l’exposició «Botàniques»

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

08.11.2020

Dg

Taller familiar: Obrir en 3020

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

14.11.2020

Ds

Visita a les alqueries medievals de Marxalenes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

14.11.2020

Ds

Visita guiada a «Infralleu» per Inma Femenía

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

15.11.2020

Dg

EL FUM DE PICOLINA. Un joc a partir de l’exposició «Hiperespais»

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.11.2020

Dg

Taller familiar. Al llarg i través. Mitalat i Redona

LLEGIR MÉS