VEURE ACTIVITATS

El programa d’activitats de Bombas Gens naix com un espai de mediació, un lloc on intercanviar i compartir coneixements i experiències. Conscients que el públic no existeix, sinó que es construeix de manera més o menys efímera en funció de les propostes que s’activen, conscients, llavors, que parlarem de públics, de tants com persones ens visiten, la nostra voluntat és atendre totes i cadascuna de les diferents sensibilitats que hi ha. Construir, per tant, un espai que gestione la diversitat i escolte el context és l’objectiu principal, un projecte que serà per definició inacabat i es mantindrà en transformació contínua, porós, viu.

El punt de partida per a les activitats serà la col·lecció i les exposicions temporals, a partir de les quals, mitjançant diferents metodologies, pràctiques i propostes de creació i col·laboració, es pretén ampliar la mirada davant del fet artístic, i dotar la peça acabada d’una dimensió addicional d’experimentació i reflexió.

Visites guiades des de disciplines complementàries, dialogades amb els autors, passejos, performances i arts en viu, cinema i audiovisual, conferències, jornades i seminaris, tallers i laboratoris són algunes de les propostes que trobarem en aquest apartat de Bombas Gens.

ACTUALS

ACTIVITAT

24.03.2019

Dg

Taller familiar. Living eyes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

30.03.2019

Ds

Déco: art i màrqueting per a la fàbrica

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

31.03.2019

Dg

Visita lliure al nostre jardí

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

05.04.2019

Dv

Visita sonora a càrrec de Joan Cerveró + Finnmark

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.04.2019

Ds

TALLER PER A ADULTS: ESTRATS

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

13.04.2019

Ds

Visites inclusives llengua de signes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

14.04.2019

Dg

Visita guiada al nostre jardí per Gustavo Marina

LLEGIR MÉS

FUTURES

ACTIVITAT

26.04.2019

Dv

Visita des de la conservació a “Anna-Eva Bergman. De norte a sur, ritmos”

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

27.04.2019

Ds

Taller familiar. Estrats de matèria per a un receptari

LLEGIR MÉS