ACTIVITAT

17.7.2020
CONSTRUIR UN TEMPS. PRESENTACIÓ DEL LLIBRE

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Mediació / Conversació
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: divendres 17 de juliol a les 20h
MÉS INFO: NO QUEDEN PLACES

NO QUEDEN PLACES

Construir un lugar, construir un tiempo. Presentació de la publicació que recull les experiències de mediació assajades en Bombas Gens Centre d’Art des de la seua obertura en 2017.

 

Construir un lugar, construir un tiempo es compon de textos de col·laboradors i de l’equip del centre, un arxiu de fragments d’escriptures i un relat d’imatges. El llibre pretén exposar la idea de mediació de Bombas Gens Centre d’Art, la construcció d’un lloc i un temps d’experimentació i obertura de possibilitats. Tots els textos són reflexions que parteixen de pràctiques i accions que s’han dut a terme estos tres anys, escriptures diverses que amplien i qüestionen la idea del que pot ser la mediació. Les cites textuals i la selecció d’imatges constitueixen dos relats paral·lels que reflecteixen altres lectures, diàlegs i trobades entre  els públics i el centre d’art.

 

Amb textos de Mireia Ferrer Álvarez, Rocío Pérez Hernández, Pedro G. Romero, Carmen Pardo Salgado, Ali A. Maderuelo, Miguel Ángel Baixauli, Alexander García-Düttmann, Víctor del Río, Soledad Martín Segovia, Paco Inclán, Eva Bravo Hinojo, Cristina Montiano Vicente, Paloma Berrocal Ruiz, Antoni Colomina Subiela, Carmen Pereira, Carles Candela, Pablo Lafuente, Julia Castelló, Laura Pastor, Carles Àngel Saurí, Sara Losada Rambla, Irene Llàcer, Clara Solbes Borja, Teresa Lanceta, La Dula (Lluís Benlloch i Mireia López), Soledad Martínez, Julia Crespo, Susana Lloret, Nuria Enguita i Sonia Martínez.

Editat per Nuria Enguita i Sonia Martínez.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.10.2023

Dv

BOMBAS VISITES ESPECIALS: MIRALDA

LLEGIR MÉS