ACTIVITAT

14.11.2018

Dc

Anna-Eva Bergman a Espanya: anades i tornades, per Romain Mathieu

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Conferències
ORIENTAT A: Tots el públics
DATA: Dimecres 14 de novembre de 2018 a les 18:30h
LLENGUA: Francés amb traducció consecutiva
MÉS INFO: Gratuïta fins a completar aforament.

Presentació de l’exposició per part de les comissàries Christine Lamothe i Nuria Enguita, seguida de la conferència Anna-Eva Bergman a Espanya: anades i tornades, per Romain Mathieu

Parlar dels viatges a Espanya de Anna-Eva Bergman equival en cert mode a interessar-se per períodes vacacionals, implica prendre’s de debò —cosa que es revela com completament necessari per a comprendre la seua obra— eixe temps diferent, fora del taller, que no obstant va influir en el mode de procedir de l’artista. Els viatges a Espanya corresponen a una etapa d’evolució en els procediments de Bergman en la que mostren, potser amb més intensitat, la singularitat d’una obra que hui ens pareix tan contemporània, resistent a les categories d’abstracció i figuració per a mostrar una experiència del món.

Romain Mathieu és historiador de l’art i crític d’art. És docent a la École Supérieure d’Art et Design de Saint-Étienne i a la Université Aix-Marseille. Ha publicat nombrosos texts en revistes i catàlegs d’exposició sobre artistes contemporanis i sobre l’art dels anys seixanta i setanta. Participa habitualment a la revista Art press i també ha treballar com a comissari d’exposicions en mostres com Supports/Surfaces – les origines 1966-1970 en Carré d’Art de Nîmes l’any 2017.

 

© Anna-Eva Begman / ADAGP, Paris, 2018 – Fondation Hartung-Bergman
  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

16.11.2019

Ds

Visita sonora. Subete no gitā ga kowarete imasu

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

17.11.2019

Dg

Visita guiada al nostre jardí per Gustavo Marina

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

23.11.2019

Ds

Taller familiar: Obrir en 3019

LLEGIR MÉS