ACTIVITAT

Bleda y Rosa. Diari de viatge de “Campos de Batalla: Ultramar”

DADES
PRÀCTIQUES

En #BombasGensVirtual trobaràs propostes d’activitats i iniciatives durant el període #QuedatACasa. Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter!

Des de fa quasi tres dècades, el viatge constitueix una part fonamental del nostre treball. Permetent-nos entre altres coses, conèixer llocs, registrar el pas de el temps, o construir la nostra pròpia mirada.

En aquesta ocasió, compartim un conjunt de vídeos, de caràcter personal i fins ara privat, que -lluny de formar part del nostre treball, o ser un making of del mateix- sorgeixen amb l’única pretensió de registrar i recordar, com si d’un diari de viatge es tractés, les innombrables hores de carretera, o la música que ens va acompanyar, durant el desenvolupament del nostre projecte “Campos de Batalla”, en les terres d’Ultramar.

Bleda y Rosa.

“Campos de Batalla” tracta d’abordar a través del paisatge, la complexa relació que els diferents països europeus van mantenir al llarg de la història, des del procés de la seua formació com a nacions fins a la conquesta i posterior independència dels territoris atlàntics. El projecte es divideix en tres grans blocs: Espanya, Europa i Ultramar (aquest últim finançat per la Fundació Per Amor a l’Art).

 

BLEDA Y ROSA EN NORDEMÈRICA

 

 

BLEDA Y ROSA EN ARGENTINA

 

BLEDA Y ROSA EN MÈXIC

 

BLEDA Y ROSA EN PERÚ

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Índex Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

Píndola de patrimoni: l’exotisme en l’art déco

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

Píndola d’art. Transversal, una lectura a l’obra d’Inma Femenía

LLEGIR MÉS