ACTIVITAT

10.09.2021

Dv

Bombas Artist Talks: Juan Uslé

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Conferència
ORIENTADA A: Tots els públics
DATA: divendres 10 de setembre a les 18.00h
MÉS INFO: Gratuïts fins a completar l’aforament (cal inscripció prèvia. Rebreu un correu de confirmació).
AFORAMENT COMPLET. Per a inscriure’s en la llista d’espera, envie un correu a info@bombasgens.com indicant nom complet i telèfon.

L’artista Juan Uslé (Santander, 1954) donarà principi a la nova línia programàtica Bombas Artist Talks amb una conversa pública, amb Sandra Guimarães, al voltant de la seua exposició monogràfica en Bombas Gens Centre d’Art, «Ull i paisatge», la qual recorre més de trenta anys de la seua obra. La mostra, que podrà visitar-se fins al pròxim 26 de setembre, naix de l’estudi de les obres de l’artista pertanyents a la Col·lecció Per Amor a l’Art i presenta una selecció que abasta treballs de finals dels huitanta fins als últims deu anys, amb les seues obres més íntimes.

Juan Uslé va ser guardonat en 2002 amb el Premi Nacional d’Arts Plàstiques del Ministeri de Cultura. Amb més de trenta anys de carrera artística, ha realitzat nombroses exposicions en institucions com el Museu Serralves (Porto), Museum Moderner Kunst Stiftung Ludwig (Viena), Museu Nacional Centre d’Art Reina Sofia (Madrid) o The New Museum of Contemporary Art (Nova York), entre altres.

 

Bombas Artist Talk és una nova línia programàtica de Bombas Gens Centre d’Art que convida a artistes contemporanis representats en la Col·lecció Per Amor a l’Art —ja siga en les exposicions o en la programació del centre d’art— a impartir conferències, xarrades o altres presentacions informals centrades en el seu treball. Aquest cicle naix a partir de la missió de Bombas Gens Centre d’Art d’aprofundir en l’enfocament dels artistes i d’impulsar, a través de trobades úniques, noves idees i discursos des de diferents disciplines i generacions.

 

 

 


Crèdits d’imatges: Eva Ripoll

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS