ACTIVITAT

02.07.2021

03.12.2021

Bombas DJ Sessions

DADES
PRÀCTIQUES

ORIENTAT A: Tots els públics
DATES: Els primers divendres de cada mes entre juliol i desembre (exceptuant agost)
Pròxim event: Divendres 3 de desembre a les 18.30h – 20:00h.
Entrada lliure i gratuïta fins a completar l’aforament. No cal inscripció previa.

Bombas Dj Sessions és una nova línia programàtica que vol reforçar i ampliar la seua relació amb el públic i els artistes a través de projectes inclusius i experimentals. Així, convidem a compartir una experiència artística i musical, posant en el centre a artistes i agents culturals tant locals com nacionals. Cada cicle estarà coordinat per un agent convidat i estarà compost per cinc sessions.

 

Aquest primer cicle de Bombas DJ Sessions tindrà lloc els primers divendres de cada mes entre juliol i desembre (exceptuant agost) i estarà coordinat per Ismaël Chappaz, galerista d’origen suís establit a València. La sessió d’arrancada serà a càrrec de DJ Nerd i del mateix Ismaël Chappaz (sota el nom de Mother Chappaz), i es continuarà amb la participació d’artistes, comissaris i dissenyadors com Daniel Van Lion, Bea Escudero, Fito Conesa i els Toormix. A més, algunes sessions aniran acompanyades per visuals pensats expressament per a cadascuna d’elles.

 

La sessió de tancament tindrà lloc el pròxim divendres 3 de desembre a les 18:30h – 20:00h a càrrec de Mother Chappaz i els Toormix, la qual estarà acompanyada de visuals.

 

Entrada lliure i gratuïta fins a completar aforament. No és necessària inscripció.

 

Crèdits d’imatges: Bombas DJ Sessions, València, 2021. Foto per Eva Ripoll

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS