ACTIVITAT

10.07.2021

Ds

¡Y A! Bombas Gens Centre d’Art celebra el seu quart aniversari. Una celebració en companyia de l’artista Thomas Hirschhorn.

DADES
PRÀCTIQUES

Data i hora: dissabte 10 de juliol de 18h a 00h

MÉS INFO: gratuïta fins completar l’aforament. En arribar es prendrà la temperatura de totes les persones que hi participen.

Bombas Gens Centre d’Art, juntament amb l’artista Thomas Hirschhorn, té el plaer de convidar-los al quart aniversari de la institució. Tots són benvinguts a aquesta festa de celebració ¡Y A!

L’esdeveniment tindrà lloc dissabte 10 de juliol de 18h a 00h en el centre d’art i al jardí de la Fundació Per Amor a l’Art.

En paraules de l’artista, “¡Y A! celebra els ja quatre anys d’existència de Bombas Gens Centre d’Art. La institució celebrarà el ja viscut juntament amb la gent de la ciutat de València, al costat de tots, i celebrarem l’esdevenir: l’amor a l’art, el misteri de l’art, el poder de l’art. Celebrem!”

La festa d’aniversari s’ha organitzat amb Thomas Hirschhorn com a convidat especial i vol compartir algunes reflexions i pautes sobre l’art com la inclusió, la generositat i l’espontaneïtat. Així, l’esdeveniment consistirà en una celebració oberta a tots els visitants. Un moment per a compartir, gaudir i celebrar l’art.

 

Thomas Hirschhorn, esbós per a Festa ¡Y A! de Bombas Gens Centre d’Art, 2021. ©Thomas Hirschhorn

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS