ACTIVITAT

07.10.2021

Dj

BOMBAS VISITES ESPECIALS: «BLANK» D’IRMA BLANK, PER LES SEUES COMISSÀRIES

DADES
PRÀCTIQUES

Orientat a: Tots els públics
Data: 7 d’octubre
Inici de l’activitat: 17:00h*
Duració aproximada: 1 hora
Idiomes: Castellà i anglés
*Es recomana vindre al centre d’art un quart abans de començar. En arribar es prendrà la temperatura de totes les persones que hi participen.

AFORAMENT COMPLET. Per a inscriure’s en la llista d’espera, envie un correu a activitats@bombasgens.com indicant nom complet i telèfon.

Bombas Gens Centre d’Art proposa una sèrie de visites especials a les exposicions del centre d’art o obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art de la mà dels seus comissaris o altres professionals relacionats. Amb l’objectiu de difondre i acostar els artistes i obres presents en el centre d’art, es presenta un programa de visites dirigit a tots els públics.

En aquesta ocasió, i amb motiu de l’obertura de l’exposició “Blank”, d’Irma Blank, el pròxim 7 d’octubre, les comissàries de la mostra Johana Carrier i Joana P.R. Neves faran un recorregut per les obres exposades en Bombas Gens Centre d’Art

 

Crèdits imatge: Irma Blank, Ur-schrift ovvero Avant-testo, 25-7-01, 2001. Col·lecció Per Amor a l’Art. © Irma Blank / Foto: Miguel García Cárceles

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS