ACTIVITAT

28.10.2023

Ds

BOMBAS VISITES ESPECIALS: TIMM RAUTERT

DADES
PRÀCTIQUES

Categoria: Visites especials
Data i hora: Dissabte 28 d’octubre a les 18.00 h*
Duració aproximada: 1 hora
Idioma: Alemany amb traducció consecutiva.
Orientat a: Tots els públics

ENTRADA LLIURE FINS A COMPLETAR AFORAMENT
*Recomanem arribar 15 minuts abans de començar per a comprovar la seua reserva.

El dissabte 28 d’octubre a les 18h Timm Rautert i Thomas Selig realitzaran un recorregut comentat a la exposició “Timm Rautert i les vides de la fotografia“. L’activitat es realitzarà en alemany amb traducció consecutiva al castellà.

Es tracta d’una visita d’accés lliure fins a completar aforament.

Al final de la visita, l’exposició quedarà inaugurada per a tot el públic.

 


Bombas Gens Centre d’Art presenta Timm Rautert i les vides de la fotografia, una àmplia retrospectiva del fotògraf Timm Rautert que abastarà cinc dècades de la seua producció artística. L’exposició mostrarà els primers treballs experimentals de Rautert com a alumne d’Otto Steinert, passant per algunes de les seues sèries més emblemàtiques, collages i treballs recents. L’exposició inclourà obres pertanyents a la Col·lecció José Luis Soler Vila, entre altres. Esta selecció il·lustra la versatilitat temàtica i metodològica de l’obra de Rautert, que també pot entendre’s com a reflex i consolidació del cànon fotogràfic al llarg dels anys i l’arribada del mateix al context museístic.

Timm Rautert (nascut en 1941 en Tuchola, llavors Prússia Occidental) és considerat un dels fotògrafs contemporanis més destacats d’Alemanya. Al llarg de les dècades, no sols ha aconseguit anticipar-se a les tendències més importants de la fotografia, sinó que també ha exercit un paper fonamental en la seua configuració: com a fotògraf d’estudi per a galeries, com a fotoperiodista, com a cronista dels canviants entorns de treball i, finalment, com a professor universitari, influint indubtablement en generacions posteriors i moviments de fotografia actuals.

Timm Rautert, Crazy Horse I, 1976. Col·lecció José Luis Soler Vila © Timm Rautert

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS