ACTIVITAT

29.06.2018

Dv

Cap a una psicogeografia d’allò rural: lectura de Paco Inclán

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Lectura performativa
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: El pols del cos. Usos i representacions de l’espai
DATA: Divendres 29 de juny de 2018

Proposta de lectura performativa a partir de l’exposició El pols del cos amb els relats de Cap a una psicogeografia d’allò rural, quadern de camp d’una residència agroartística (Fundación Campo Adentro) a Valladares, Vigo. Publicat a ‘Incertidumbre’ (Paco Inclán, Jekyll & Jill). Narració oral, lectura socialitzada, nyic-i-nyac, humorades.

«M’oferisc com un llenç en blanc, sense passat ni futur, disposat a deixar-me modificar per qualsevol dels presents. Encara que altres vegades considere que sóc jo el que ha d’alterar l’espai o l’espai és el que ha de modificar als veïns o els veïns l’espai i jo ser l’artista i l’obra els veïns o els veïns l’espai i jo l’espai d’una obra sense artistes en veïns sense espai. O tot això alhora. Ningú va dir que això de la psicogeografia siguera assumpte senzill». Cap a una psicogeografia d’allò rural.

 

Paco Inclán (València, 1975) és escriptor i autor dels llibres de relats ‘Tantas mentiras’ i ‘Incertidumbre’ (Jekyll & Jill) i ‘La vida póstuma’ (Fides Ediciones). Editor de la revista Bostezo (www.revistabostezo.com) i dinamitzador del Grup de Lectura de Bombas Gens. Imparteix tallers de creativitat literària i classes d’espanyol per a persones migrants. Residències artístiques a Montalvo Arts Center i amb la Fundación Campo Adentro. Programa Actors of Urban Change 2017-2019 amb el projecte Guia Gastronòmica de la València Migrant.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS