ACTIVITAT

29.06.2018

Dv

Cap a una psicogeografia d’allò rural: lectura de Paco Inclán

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Lectura performativa
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: El pols del cos. Usos i representacions de l’espai
DATA: Divendres 29 de juny de 2018

Proposta de lectura performativa a partir de l’exposició El pols del cos amb els relats de Cap a una psicogeografia d’allò rural, quadern de camp d’una residència agroartística (Fundación Campo Adentro) a Valladares, Vigo. Publicat a ‘Incertidumbre’ (Paco Inclán, Jekyll & Jill). Narració oral, lectura socialitzada, nyic-i-nyac, humorades.

«M’oferisc com un llenç en blanc, sense passat ni futur, disposat a deixar-me modificar per qualsevol dels presents. Encara que altres vegades considere que sóc jo el que ha d’alterar l’espai o l’espai és el que ha de modificar als veïns o els veïns l’espai i jo ser l’artista i l’obra els veïns o els veïns l’espai i jo l’espai d’una obra sense artistes en veïns sense espai. O tot això alhora. Ningú va dir que això de la psicogeografia siguera assumpte senzill». Cap a una psicogeografia d’allò rural.

 

Paco Inclán (València, 1975) és escriptor i autor dels llibres de relats ‘Tantas mentiras’ i ‘Incertidumbre’ (Jekyll & Jill) i ‘La vida póstuma’ (Fides Ediciones). Editor de la revista Bostezo (www.revistabostezo.com) i dinamitzador del Grup de Lectura de Bombas Gens. Imparteix tallers de creativitat literària i classes d’espanyol per a persones migrants. Residències artístiques a Montalvo Arts Center i amb la Fundación Campo Adentro. Programa Actors of Urban Change 2017-2019 amb el projecte Guia Gastronòmica de la València Migrant.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

21.04.2019

Dg

Taller familiar. Living eyes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

24.04.2019

Dc

Grup de lectura al voltant de Takuma Nakahira

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.04.2019

Dv

Visita des de la conservació a “Anna-Eva Bergman. De norte a sur, ritmos”

LLEGIR MÉS