ACTIVITAT

22.09.2018

Ds

“CIRCUIT TANCAT”, UNA VISITA GUIADA PER FERMÍN J. LANDA

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: Dissabte 22 de setembre a les 18:30h
MÉS INFO: Aforament lliure

CIRCUIT TANCAT, una visita-passeig a l’exposició Hamish Fulton. Caminant a la península Ibèrica per Fermin Jiménez Landa. 

La visita succeirà entre dos punts de la ciutat; entre l’exposició de Hamish Fulton i un altre lloc fora al carrer. Ni en un punt ni en l’altre sinó en l’interstici. Ens ajudarem dels vianants, els pregarem, els seguirem i passejarem, dibuixant de diverses maneres la línia que uneix dos punts amb el nostre moviment per l’espai.

Anem a mirar eixa fracció de ciutat des del subjectiu, vinculat a l’experiència i la creació de situacions, dibuixant un mapa aliè a l’objectivitat del satèl·lit. Caminarem amb mandra, humor i amor per l’inesperat i la rutina a parts iguals. Treballarem la consciència d’allò micro, el gust pels racons i l’atenció a l’anarquia de la ciutat del flâneur o flâneuse.

Punt de trobada: Recepció de Bombas Gens.

 

Fermín Jiménez Landa (Pamplona, 1979)

Viu a València i treballa a qualsevol part.

Entre els seus projectes i exposicions individuals es troben El bamboleo de Chandler, Nogueras Blanchard, Barcelona (2017), How to dissapear, HIAP, Helsinki (2016), El rayo verde, La Gallera, València (2016), Turno de Noche, Artium, Vitoria (2015), Ultramarino, Consonni, Bilbao (2014), The Visit, 1646, La Haya (2013)  i entre les seues exposicions col·lectives  When animals talked to humans, Travesía Cuatro, Madrid (2018), MANIFESTA 11, Zürich (2016) i Sin motivo aparente, CA2M, Madrid (2013).

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS