ACTIVITAT

10.11.2017

Dv

presentació de la publicació “Campos de Batalla. Bleda y Rosa”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Conversació
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: Bleda y Rosa. Geografia del temps
DATA: 10 de novembre de 2017
IDIOMA: Anglès i castellà amb traducció consecutiva

PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ Campos de batalla. Bleda y Rosa.

Amb motiu de l’exposició Bleda y Rosa. Geografia del temps, Bombas Gens Centre d’Art, el Museo de la Universidad de Navarra i el Centro Galego de Arte Contemporánea han produït la publicació Campos de batalla. Bleda y Rosa: un llibre que recull de manera exhaustiva la sèrie completa. Acompanyen el treball dels artistes sengles texts de Liz Wells, Paola Cortés-Rocca i Nacho París, els quals reflexionen entorn del paisatge, la història o la filosofia.

En la presentació i conversació del llibre participen Liz Wells, Nacho Paris, Bleda y Rosa.

Activitat en el marc de col·laboració entre el Màster de Fotografia de la UPV i la Fundació Per Amor a l’Art.

 

LIZ WELLS (Plymouth University)

Escriu i realitza conferències sobre pràctiques fotogràfiques. Va editar The Photography Reader (2003), Photography: A Critical Introduction (2015, 5ª edició) i és coeditora de photographies, revistes de Routledge. Entre les seues publicacions sobre el paisatge s’inclouen: Land Matters, Landscape Photography, Culture and Identity  (2011). Ha comissariat exposicions com Light Touch, Aeropuerto Internacional de Baltimore Washington (12 febrer – 21 juny 2014); Futureland Now – John Kippin, Chris Wainwright (Laing Gallery, Newcastle, 15 setembre 2012 – 20 gener 2013), Sense of Place, European Landscape Photography (BOZAR, Brussel·les, 14 juny – 15 setembre 2012), i Landscapes of Exploration, British Art from Antarctica (Plymouth, febrer/març 2012; Cambridge, octubre/novembre 2013; Bournemouth, gener/febrer 2015). És professora de Cultura Fotogràfica en la Facultad de Artes y Humanidades de Plymouth University, Regne Unit, i cocoordina el grup d’investigació “Land/Water and the Visual Arts” (www.landwater-research.co.uk). És membre electe de la Junta de Directores en la Sociedad por la Educación Fotográfica.

 

NACHO PARÍS, artista, teòric i activista.

Proposa des de diferents disciplines (de la producció d’imatges al text escrit) una reflexió sobre els usos instrumentals de la imatge i la funció social i política de l’art i la cultura. Col·laborador de diverses revistes, ha publicat textos i ha impartit conferències sobre art crític, cultura i participació, urbanisme, imatge i cultura visual, drets dels artistes, etc. Va ser cofundador i president de l’associació valenciana d’artistes AVVAC (Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló). Ha sigut membre dels col·lectius Ex-Amics de l’IVAM, Ciutadans per una cultura democràtica i participativa i Amparo Civil.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS