ACTIVITAT

10.11.2017

Dv

presentació de la publicació “Campos de Batalla. Bleda y Rosa”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Conversació
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: Bleda y Rosa. Geografia del temps
DATA: 10 de novembre de 2017
IDIOMA: Anglès i castellà amb traducció consecutiva

PRESENTACIÓ DE LA PUBLICACIÓ Campos de batalla. Bleda y Rosa.

Amb motiu de l’exposició Bleda y Rosa. Geografia del temps, Bombas Gens Centre d’Art, el Museo de la Universidad de Navarra i el Centro Galego de Arte Contemporánea han produït la publicació Campos de batalla. Bleda y Rosa: un llibre que recull de manera exhaustiva la sèrie completa. Acompanyen el treball dels artistes sengles texts de Liz Wells, Paola Cortés-Rocca i Nacho París, els quals reflexionen entorn del paisatge, la història o la filosofia.

En la presentació i conversació del llibre participen Liz Wells, Nacho Paris, Bleda y Rosa.

Activitat en el marc de col·laboració entre el Màster de Fotografia de la UPV i la Fundació Per Amor a l’Art.

 

LIZ WELLS (Plymouth University)

Escriu i realitza conferències sobre pràctiques fotogràfiques. Va editar The Photography Reader (2003), Photography: A Critical Introduction (2015, 5ª edició) i és coeditora de photographies, revistes de Routledge. Entre les seues publicacions sobre el paisatge s’inclouen: Land Matters, Landscape Photography, Culture and Identity  (2011). Ha comissariat exposicions com Light Touch, Aeropuerto Internacional de Baltimore Washington (12 febrer – 21 juny 2014); Futureland Now – John Kippin, Chris Wainwright (Laing Gallery, Newcastle, 15 setembre 2012 – 20 gener 2013), Sense of Place, European Landscape Photography (BOZAR, Brussel·les, 14 juny – 15 setembre 2012), i Landscapes of Exploration, British Art from Antarctica (Plymouth, febrer/març 2012; Cambridge, octubre/novembre 2013; Bournemouth, gener/febrer 2015). És professora de Cultura Fotogràfica en la Facultad de Artes y Humanidades de Plymouth University, Regne Unit, i cocoordina el grup d’investigació “Land/Water and the Visual Arts” (www.landwater-research.co.uk). És membre electe de la Junta de Directores en la Sociedad por la Educación Fotográfica.

 

NACHO PARÍS, artista, teòric i activista.

Proposa des de diferents disciplines (de la producció d’imatges al text escrit) una reflexió sobre els usos instrumentals de la imatge i la funció social i política de l’art i la cultura. Col·laborador de diverses revistes, ha publicat textos i ha impartit conferències sobre art crític, cultura i participació, urbanisme, imatge i cultura visual, drets dels artistes, etc. Va ser cofundador i president de l’associació valenciana d’artistes AVVAC (Artistes Visuals de València, Alacant i Castelló). Ha sigut membre dels col·lectius Ex-Amics de l’IVAM, Ciutadans per una cultura democràtica i participativa i Amparo Civil.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

21.06.2019

Dv

Noise Factory. Al voltant de ‘La mirada de les coses’

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.06.2019

Ds

Visites inclusives llengua de signes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.06.2019

Dc

Lectures expandides de «Llums de Bohèmia», de Valle-Inclán

LLEGIR MÉS