ACTIVITAT

13.02.2020

Dj

Conversació amb els comissaris d’«Hiperespais» i «Botàniques»

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: activitats/ conversació
DATA: dijous 13 de febrer a les 19h
ORIENTAT A: Tots los públics
EXPOSICIONS: «Hiperespais» y «Botàniques»
MÉS INFO: Entrada lliure fins a completar l’aforament.

Presentació a càrrec dels seus comissaris i dos dels artistes que formen part de les dues exposicions en Bombas Gens Centre d’Art.

Nuria Enguita i Vicent Todolí s’han encarregat del comissariat de les mostres juntament amb Julia Castelló en «Botàniques» i Carles À. Saurí en «Hiperespais».

L’assistència és lliure i gratuïta fins a completar l’aforament.

 

Hi intervenen:

La artista Fernanda Fragateiro (Montijo, 1962), obra de la qual trobem a «Hiperespais».

Nuria Enguita, comissària i directora de Bombas Gens Centre d’Art. És editora de la revista Concreta i entre 1998 i 2008 va ser directora artística de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Ha sigut comissària en Manifesta 4 (Frankfurt, 2002), en l’Encontre Internacional de Medellín (2011) i en la 31a Bienal de São Paulo (2014). Entre el 2000 i el 2014 formà part de l’equip de direcció del programa “arteypensamiento” de la Universidad Internacional de Andalucía i entre 2007 i 2014 fou coordinadora de la revista Afterall.

Julia Castelló (Barcelona, 1992) és assistent de l’àrea d’art de Bombas Gens Centre d’Art. Estudià Història de l’Art i Conservació i Restauració de Béns Culturals (Universitat de Barcelona). En 2017 funda, amb Ali A. Maderuelo, Agencia 17, dedicada al comissariat d’exposicions. Van ser comissaris de l’exposició Can’t Speak for Itself en La Casa Encendida (Madrid), dins la concatòria Inéditos 2018. Des de principis de 2019 dirigeix, també amb Maderuelo, A10 (València), un espai experimental autogestionat que proposa convidar a artistes emergents i altres agents a presentar accions d’un sol dia. És co-comissària de l’exposició sobre el treball d’Inma Femenía que s’inaugura en Bombas Gens Centre d’Art el 13 de març de 2020.

Carles À. Saurí és mediador en Bombas Gens Centre d’Art. Desenvolupa el seu treball a partir de la mediació, d’estratègies artístiques, comissariat i la producció de text. Estudià Belles Arts en la Universitat Politècnica de València (2015) i el Màster d’Història de l’Art Contemporani i Cultura Visual de la UAM, UCM i el Museo Reina Sofía. Forma part del col·lectiu cultural Nitrat de Xile i dirigeix, juntament amb Paula García-Masedo i Nestor García, “Pols”: un espai d’art contemporani independent situat a València.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS