ACTIVITAT

11.12.2021

Ds

Detectius de la imatge

DADES
PRÀCTIQUES

Data: 11 de desembre
Inici de l’activitat: 11.30h*
Duració aproximada: 1 hora i 30 minuts
Edat recomanada: de sis a deu anys, acompanyats d’alguna persona adulta, que també hi participarà.
Disseny i implementació: Lola Fabra amb Karol Hincapié
MÉS INFO: gratuïta fins completar l’aforament. Cal inscripció prèvia. Serà necessari presentar el certificat COVID

*Es recomana vindre al centre d’art un quart abans de començar el taller.

Què ens compten les imatges? Alguna vegada has imaginat la història d’una foto? Què va passar abans? I just després? Vos convidem a endinsar-vos en un recorregut en el qual explorarem les imatges seguint les petjades de la fotografia documental, i jugarem a imaginar i representar les històries que van poder succeir.

 

Karol Hincapié i Lola Fabra desenvolupen Detectius de la imatge. Seguint les petjades de la fotografia documental. Taller familiar entorn de l’exposició «Sculpting Reality». Aquest taller familiar en dues parts, en el qual es proposa a les xiquetes i els xiquets que es convertisquen en detectius per a descobrir on els porten les pistes que trobaran en el camí; després com a actrius i actors representaran les històries imaginades. Es generarà així un acostament a la fotografia documental des d’una perspectiva diferent i lúdica.

 

Karol Hincapié Villegas és titulada en Cinema i Comunicació Digital i ha cursat el Màster en Fotografia UPV, ha realitzat tallers infantils de teatre i de direcció d’art, i actualment és realitzadora audiovisual. També desenvolupa obra creativa en la qual combina fotografia, collage i brodat.

Lola Fabra Anton és titulada en Història de l’Art, doctora en Art Contemporani i ha cursat el Màster en Fotografia UPV. Ha treballat com a catalogadora d’art i fotografia, com a professora i actualment és tècnica del Màster en Fotografia UPV. També desenvolupa obra fotogràfica en l’àmbit del documental.

 

Crèdit d’imatges: Almudena Soullard

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS