ACTIVITAT

18.05.2023

Dj

Dia dels Museus en Bombas Gens

DADES
PRÀCTIQUES

Categoria: Visites especials
Data i hora: dijous 18 de maig a les a les 12.30 h i a les 16.00 h
Duració aproximada: 1 hora
Idioma: Castellà / Valencià / Anglés
Orientat a: Tots els públics

ENTRADA GRATUÏTA AMB RESERVA PRÈVIA

Amb motiu del Dia dels Museus, Bombas Gens Centre d’Art oferirà visites guiades especials i gratuïtes a la seua nova exposició «Honeymoon: Unclassified», de l’artista Miralda.

«Honeymoon: Unclassified» és una exposició documental que revela per primera vegada els projectes inèdits que Miralda va concebre en el marc de la seua sèrie Honeymoon Project (1986-1992)  i que mai van arribar a realitzar-se, presentant una sèrie de dibuixos preparatoris originals dels regals de noces i acciones cerimonials no realitzades, així com altres materials documentals que contextualitzen i tracen una cronologia de les fites principals del projecte.

Forma part de la mostra l’obra Sabata Góndola (1990-2023): una gran escultura, en forma de sabata i convertida en góndola, que va ser un “regal” de la ciutat de Venècia per a l’Estàtua de la Llibertat com a part de la llista de regals per a aquest enllaç. Aquesta monumental peça, realitzada a mesura del peu de l’Estàtua de la Llibertat, es va presentar en el Pavelló Espanyol de la 44a Biennal de Venècia i va navegar pel Gran Canal. En aquesta ocasió, és Bombas Gens Centre d’Art la seu en la qual la Sabata Góndola es veu per primera vegada a Espanya.

 

 

Pots reservar la teua visita guiada gratuïta a l’exposició «Honeymoon: Unclassified» fent clic ací.

____

Imatge: Tania Castro

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS