ACTIVITAT

03.02.2018

Ds

D’OBRERS A OBRES D’ART

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Taller
ORIENTAT A: Públic familiar
DATES: De desembre de 2017 a febrer de 2018
IDIOMA: Valencià / Castellà
DURACIÓ: 1h 30 min

D’OBRERS A OBRES D’ART

L’activitat D’obrers a obres d’art proposa una visita dialogada que té com a eix central l’exposició Històries de Bombas Gens, comissariada per Nuria Enguita i Paloma Berrocal, per a acabar amb una part pràctica d’estampació artística. 

En D’obrers a obres d’art descobrirem i reflexionarem en grup sobre els distints factors que condicionaren l’evolució de la fàbrica, convertint-la en el nostre escenari dels canvis socials i funcionals que s’han produït a aquesta zona de la ciutat. Amb el debat a partir de la transformació de l’edifici en centre d’art, s’establiran relacions amb altres espais similars que ara tenen un ús diferent: edificis funcionals i estèticament potents que resulten ser els contenidors únics per a altres usos. A través d’ells, dialogarem sobre la reutilització d’edificis, els abusos del desenvolupament urbanístic i un urbanisme més sostenible amb la conservació d’edificis històrics. I a partir dels processos productius de la fàbrica, establirem relacions i analogies amb els processos de producció artística en sèrie, exemplificats amb la Factory d’Andy Warhol. 

Aquest recorregut es completarà amb una activitat en la qual els participants experimentaran amb tècniques artístiques, realitzant estampacions d’elements característics de l’edifici analitzats durant la visita-taller. La finalitat del taller i de la seua part pràctica és generar curiositat, ampliar la mirada sobre les ciències socials, reflexionar sobre la creació artística contemporània i fomentar l’esperit crític a partir d’una experiència lúdica i educativa. 

Activitat dissenyada per l’equip de mediadors de Bombas Gens.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS