ACTIVITAT

El que em contà la sola de la sabata. Una altra mirada a «Hiperespais»

DADES
PRÀCTIQUES

En #BombasGensVirtual trobaràs propostes d’activitats i iniciatives durant el període #QuedatACasa. Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter!

Una proposta infantil sobre l’exposició «Hiperespais» per Sara Losada, de l’equip de mediació de Bombas Gens Centre d’Art.

«Obriu els ulls i comenceu a buscar, pels cantons, pels calaixos, pel sostre… On s’amaguen les històries que hi ha dins de la nostra casa? Estan per tot arreu! Seran històries reals? Seran un poc fantàstiques?… Estaran en una disfressa que abans fou cortina? O tal volta en un llapis blau que ha recorregut llibretes, taules, mans i…?

Vaig a contar-vos una història, vosaltres podeu també contar-me les vostres. Vos ve de gust? Amb totes elles he construït un relat que ja podeu llegir i escoltar més a baix, en què es troben totes les nostres històries dins d’este conte: un espai fantàstic on també ens trobem tots nosaltres.»

 

AAAAA aaaaa OOOO iiiiiii uuuu EEEEE

Escalfeu la veu. Que se vos senga ben fort! I comenceu a llegir i a imaginar:

El meu nom és Sara i, a partir d’este moment, tindreu que imaginar com sóc: alta o baixeta; amb barret o amb perruca; amb el pèl blau, verd o rosa; pujada en unes xanques o fent el pi… Tal volta, en sentir la meua veu, comenceu a imaginar-me un poc millor.

Si feu clic en el següent àudio podreu escoltar una història, la història de la sola d’una sabata…

També pots descarregar el text ací per a llegir-lo a casa.

 

 

Amb les històries que ens heu enviat hem creat este conte col·laboratiu que podeu llegir, descarregar i escoltar ací. Una història d’Irene, Lucía, Diego, Carla, Irene, Isolina, Javier i Sara. Il·lustrada per Yul.

Descaregar el conte en PDF.

 

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS