ACTIVITAT

16.10.2021

31.10.2021

EL XICOTET CERCLE GROC: Un llibre de conte per a les famílies

DADES
PRÀCTIQUES

Data: Del 16 d’octubre al 31 d’octubre 2021
Horaris: De Dimecres a diumenge: d’11 a 14h i de 16 a 19h.
Disseny i implementació: Tania Bahar

Alguna vegada heu mirat al vostre al voltant i heu descobert coses que estaven esperant ser vistes? Quantes possibilitats hi ha de mirar el món i tot el que forma part d’ell?

El llibre infantil “El Xicotet Cercle Groc”, escrit per Tania Bahar i il·lustrat per Marina Rico, ofereix una experiència d’aprenentatge autònoma i compartida per a la família. El llibre és un dispositiu que xiquetes, xiquets i persones adultes poden descobrir i explorar conjuntament.

Us convidem a seguir la història d’un xicotet cercle groc en Bombas Gens Centre d’Art entre el 16 i el 31 d’octubre 2021. Demana la teua còpia en la recepció per a experimentar una visita familiar única.

Tania Bahar és titulada en Estudis Culturals, en la Universitat Sabancı, Istanbul, i ha cursat el Màster PERMEA a la Universitat de València. Va treballar en el Museu Pera, Istanbul, com a coordinadora d’exposicions. Aquest projecte ha sigut realitzat per al Treball Final de Màster en la 3a edició del Màster PERMEA (Programa Experimental en Mediació i Educació a través de l’Art), en el marc de les pràctiques en Bombas Gens Centre d’Art.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS