ACTIVITAT

30.12.2021

Dj

ÉS POSSIBLE ENAMORAR-SE D’UN COLOR? TALLER FAMILIAR ENTORN DE L’EXPOSICIÓ “BLANK”

DADES
PRÀCTIQUES

Data: 30 de desembre
Inici de l’activitat: 11.30h*
Duració aproximada: 1 hora
Edat recomanada: xiquetes i xiquets de 4 a 6 anys, acompanyats d’algun adult, que també participarà.
Més informació: gratuïta fins a completar aforament. Amb inscripció prèvia. Rebrà un correu de confirmació.

*Recomanem arribar 15min abans de començar. Es prendrà la temperatura a totes les persones participants.

NO QUEDEN PLACES

Quin és el teu color favorit? A què et recorda? Creus que és possible enamorar-se d’un color? Quin color et representa a tu? I a la teua família?

El color juga un paper importantíssim en tota l’obra d’Irma Blank i, depenent de les tonalitats que tria, és capaç d’explorar mons dispars i heterogenis. Per a l’artista, el blau és el color que representa la utopia, la tinta, el cel… D’altra banda, els tons rosats i porpres la dirigeixen cap a un viatge interior.

En aquest taller familiar us convidem a desenvolupar conceptes com l’exploració del color i la cerca de la identitat a través de jocs escènics i expressions plàstiques.

Clara Molinicos és llicenciada en Belles arts per la Universidad de Castilla la Mancha i graduada en el màster en Arts Visuals i Multimèdia de la Universitat Politècnica de València. Ha impartit tallers infantils relacionats amb les arts plàstiques, la robòtica i els videojocs. Actualment es troba estudiant el doctorat en art, la línia d’investigació del qual entrellaça art, ecologia, nous mitjans i educació.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS