ACTIVITAT

24.05.2019

Dv

Festa presentació procés “Joves en Marxa”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: En Marxa/ Educació/ Música
COL·LABORACIÓ: Bombas Gens Centre d’Art, Centre Jove de la FPAA, Institut Comenius
FACILITADORS: Estudi La Dula
DATA: divendres 24 de maig a les 18h
DESCRIPCIÓ: Festa – presentació procés de treball
MÉS INFO: Lliure fins completar l’aforament

Fa dos mesos teníem la primera sessió d’En Marxa 2019. Volíem transformar aquest procés en un espai per a la reflexió i creació musicals dirigit als més joves. Un projecte de col·laboració entre dues branques de la Fundació Per Amor a l’Art: Bombas Gens Centre d’Art i el Centre Jove, amb la complicitat d l’Institut Comenius i l’assistència tècnica de l’estudi La Dula. Un dels objectius, dèiem, era apropar i fer més accessible l’art contemporani a les adolescents. Però tal volta el més important era i ha estat construir un espai i un temps compartits en què escoltar i, per què no, crear trap, rap i altres músiques urbanes, on aprendre a utilitzar càmeres professionals, dissenyar coreografies, escriure lletres o escollir localitzacions. Al remat, generar un ritme, entés com una possibilitat per inventar maneres de fer i relacionar-nos, per crear xarxes i intercanviar referències i interessos entre joves adolescents, professionals i artistes. També explorem metodologies i aprenentatges entre institucions veïnes, desplaçant-nos de l’educació reglada a la no reglada, del de l’art a allò social o de l’escriptura al audiovisuals. En definitiva, un espai per a la l’escolta, l’aprenentatge compartit i la creació col·lectiva.

Ara fem públic part d’aquest procés i presentarem la nostra cançó: Superando barreras, amb el videoclip que han preparat els companys i companyes del Comenius i ballarem al ritme de la nostra selecció musical i dels temes dels nostres estimats DingDong System, Frida i Dj Biano.

Acompanya’ns!

 

 

JOVES EN MARXA són:

Grup de joves
Johann, Sonia, Nayade, Angie, Saray, Dandio, Alejandro, Zara, Rosa, Favour, Anderson, Wiame, Lorena, Yensi, Jonathan, Adam, Sofía, Pablo.

Col·legi Juan Comenius
Lletra: Nacho
Bases: Alejandro i Pablo
Gravació en estudi: Razvan i Claudia
Vídeo: Cristina, Nuria, Raquel, Miguel Ángel
Producció esdeveniment: Nacho, Julián, Pablo, Carlos i Darío
Profes: José Miguel, Álvaro, Carles

Facilitadors musicals: Biano i Olmos

Estudi La Dula: Mireia i Cristina

Fundació Per Amor a l’Art
Centre Jove: Julia, Sole i Carla
Bombas Gens Centre d’Art: Nuria, Sonia i Laura

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS