ACTIVITAT

Finestres obertes en la paret (Stories. En Marxa 2020)

DADES
PRÀCTIQUES

En #BombasGensVirtual trobaràs propostes d’activitats i iniciatives durant el període #QuedatACasa. Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter!

«Ara podem disfrutar més del silenci i de la contemplació a través de les finestres. Ambdues coses ens ajuden a pensar d’altra manera, dirigeixen els nostres pensaments a racons de la memòria que l’activitat diària deixat dormits. En despertar-los redescobrim imatges de la nostra memòria col·lectiva, com els cartells realitzats per dones artistes en la Guerra Civil espanyola. Cartells que ara recuperen altres artistes i adapten per a seguir sent poderoses ferramentes de comunicació. Imatges difundides per les xarxes socials i reproduïdes en multitud de finestres virtuals que, alhora, activen altres records que també es comparteixen, I obrint finestres anem generant noves memòries col·lectives, nodrisses del pensament.
Finestres obertes en la paret mostra part del procés realitzat en “Stories. En Marxa 2020“, projecte participatiu centrat en la recuperació de la memòria del barri i la ciutat.»
Eva Bravo
25 de març del 2020
  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS