ACTIVITAT

15.12.2018

Ds

Ghost ‘n Goblins: dance edition, sobre «El pols del cos»

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Visita/ Text/ So/ Dansa
EXPOSICIÓ: El pols del cos. Usos i representacions de l’espai
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: Dissabte 15 de desembre de 2018 a les 19.00 h
MËS INFO: Lliure fins completar aforament

Ghost ‘n Goblins: dance edition, una lectura performativa d’El pols del cos a partir del techno, la nostàlgia, la dansa i altres substàncies per Carles Àngel Saurí amb Rocío Pérez, Paula Pachón, Néstor García, Ali A. Maderuelo i Sonia Martínez, amb l’acompanyament de Sandra Gómez.

 

Paul Graham va detindre en l’univers de les imatges els rostres de quatre joves que continuen veient la nit de festa passar i esperant que mai acabe…

La fotografia va desterritorialitzar els cossos d’aquestos quatre joves, els va congelar en el temps i ens exposa una lectura anacrònica desproveïda de moviment. Com fantasmes d’un passat present, els quatre joves de Paul Graham han deixat de ser subjecte per esdevenir imatge.

Ghost’n Goblins va ser una visita que era text, text que va esdevindre veu sense presència, travessada per imatges. En aquesta tercera sessió, el text es reencarna en cos. Partir de Paul Graham per trencar la lectura i generar presència, transformar el text en gest; tornar la realitat a la ficció perquè mai més siga real.

Ballar i morir. Suspendre’s en el temps i deixar que la nit no acabe mai.

 

Foto de portada:  End of an Age #24 (Paul Graham, 1997)

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.10.2023

Dv

BOMBAS VISITES ESPECIALS: MIRALDA

LLEGIR MÉS