ACTIVITAT

18.05.2018

Dv

Ghost ’n Goblins, una visita a “El pols del cos”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
ORIENTAT A: A partir de 16 anys
DATES: Divendres 18 de maig de 2018
IDIOMA: Valencià

Ghost ‘n Goblins, una lectura especulativa a El pols del cos a partir del techno, la nostàlgia, els neons i altres substàncies per Carles Àngel Saurí.

Paul Graham detingué a l’univers de les imatges els rostres d’una nova generació. Les mirades nostàlgiques d’aquells joves continuen mirant passar aquella nit de festa i esperant que mai acabe…

Les quatre persones de “la fi d’una època” s’han quedat suspeses en el temps. Les quatre fotografies de Paul Graham documenten el relat d’una generació que va viure el canvi d’un i molts paradigmes. La fi del rock i l’apogeu del techno, la fi del relat lineal i la consagració de l’anacronisme, la fi del futur i la retromania… Els noranta deixaren pas a una manera d’entendre el món a través de la nostàlgia, els hologrames i la fi de la història (Fukuyama).

Els objectes culturals viuen en un estat fantasmagòric que retorna cada cert temps, vivim en estat de suspensió com els personatges de Graham? Tan fascinats estem pels viatges al passat com deia Jameson? Ghost n’ Goblins pretén ser una mirada especulativa que tracta d’abordar aquesta fascinació per la suspensió temporal i la seua evocació nostàlgica a través d’algunes obres de la Nau 2 a l’exposició “El pols del cos. Usos i representacions de l’espai”.

Carles Àngel Saurí és mediador de Bombas Gens Centre d’Art.

 

© Paul Graham

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS