ACTIVITAT

22.10.2020

Dj

GRUP DE LECTURA DE BOMBAS GENS (Sessió de tancament)

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Grup de lectura
ORIENTAT A: tots els públics
DATA: dijous 22 d’octubre de 2020 a les 18.30h
MÉS INFO: gratuïta fins a completar l’aforament. Centre tancat al públic. Cal inscripció prèvia. Rebreu un correu de confirmació.

Dadas las circunstancias, de Paco Inclán (Jekyll & Jill)

 

El grup de lectura ha funcionat entre setembre de 2017 i juny de 2020, temps en què hem compartit diferents lectures vinculades a les exposicions de Bombas Gens i, en col·laboració amb la Biblioteca Joanot Martorell, un apropament a la proposta artística del centre a través de la literatura. Per a la sessió de tancament vos proposem conversar a partir de Dadas las circunstancias (Jekyll & Jill), l’últim llibre de relats de Paco Inclán, coordinador del grup, que compartirà el seu procés creatiu amb els participants de la sessió.

 

Al voltant de Dadas las circunstancias

«Meravellosa combinació de periodista gonzo, antropòleg savi, sant idiota i contista de primera: una improbable barreja de Borges i Lévi-Strauss amb Bouvard i Pécuchet» • CARLOS PARDO en Babelia, El País.

«La tasca de l’escriptor consistia, per tant, en inventar la realitat. A això s’aplica Inclán amb èxit manifest i per fer disfrutar al lector en este llibre que podria semblar de vegades disbauxat si no fora perquè és insultantment intel·ligent i que, entre abundant material per a la ironia i la rialla, destil·la una lucidesa no mai exempta de malenconia» • RICARDO MENÉNDEZ SALMÓN en La Opinión de Málaga.

«Dadas las circunstancias es llig amb gust i un somriure permanent. La mirada de l’autor, l’empatia natural i el sentit de l’humor, et van pujant l’ànim amb cada pàgina» • ALMUDENA AMADOR. Llibreria Ramon Llull.

 

 

PACO INCLÁN (València, 1975). Autor dels llibres Tantas Mentiras (2015), Incertidumbre (2016) y Dadas las circunstancias (2020), publicats per l’editorial Jekyll & Jill. Coordinador del grup de lectura de Bombas Gens Centre d’Art (2017-2020). Editor de la revista d’arte i pensamiento Bostezo (2008-2018). Imparteix classes d’espanyol a persones migrants i refugiades i cursos d’escriptura creativa. Web: www.pacoinclan.com.

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS