ACTIVITAT

25.05.2019

26.05.2019

Impremta i píxel

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / tallers / autoproduccions
ORIENTAT A: Tots els públics, diverses activitats
DATA: dissabte 25 i diumenge 26 de maig
HORARIS: de 12 a 14h i de 17 a 20h
EXPOSICIÓ: La mirada de les coses. Fotografia japonesa entorn de Provoke
MÉS INFO: Diferents activitats, consulta la fitxa de cadascuna

Què passaria si transformàrem la Nau 0 en un espai d’autoedició gràfica? Com podríem fer-ho? Tindríem materials de les exposicions, llibres, trames, revistes, fotocòpies i fotocopiadores, impressores i dispositius per captar i modificar imatges de la sala? Serien accessibles per a totes? Tindríem professionals, artistes, mediadios o facilitadors que ens donarien les reues “receptes” quan fora necessari? Serien gratuïtes les propostes?

Arrel de Provoke i les seues reflexions sobre la imatge, el llenguatge i la paraula, la reproducció i l’edició, proposem un espai i un temps d’experimentació visual, gràfica i per a l’autoedició. Des de les cianotípies al píxel, des del disseny i la maquetació analògiques al mural audiovisual, passant pels descarts i les imatges mai compartides, aquestos serien alguns dels itineraris que podrem seguir o desbordar en “Impremta i píxel”.

 

Horaris

Accés lliure (dissabte 25 i diumenge 26 de maig de 12 a 14h i de 17h a 20h)

Crea la teua pròpia publicació o fanzine en la ‘Nau 0’ amb els materials que posarem al teu abast. L’equip de mediació de Bombas Gens Centre d’Art estarà en l’horari indicat abans.

 

Activitats amb l’aforament limitat (inscripció en cada fitxa)

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS