ACTIVITAT

13.02.2020

Dj

Inauguració de les exposicions «Hiperespais» i «Botàniques»

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Inauguració
DATA: dijous 13 de febrer de 20h a 22h
EXPOSICIONS: «Hiperespais» i «Botàniques»
MÉS INFO: Entrada lliure fins a completar l’aforament. No es necessita invitació.

Bombas Gens Centre d’Art inaugura dues exposicions el dijous 13 de febrer de 2020.

«Hiperespais», comissariada per Vicent Todolí, Nuria Enguita i Julia Castelló, proposa una reflexió al voltant de l’arquitectura i la percepció en l’art contemporani a partir d’una selecció d’obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art que mostra diferents formes plàstiques de concebir l’espai com a construcció material. L’exposició inclou artistes com ara Carlos Bunga, Pedro Cabrita Reis, Roland Fischer, Ángela de la Cruz, Patricia Gómez y Maria Jesús González,  Heimo Zobernig, Fernanda Fragateiro, Teresa Lanceta o Irma Blank. Fins al 24 de gener de 2021.

D’altra banda, «Botàniques» farà de la Zona B de Bombas Gens Centre d’Art una mena de jardí interior. Com s’han representat les plantes, flors o formes vegetals en la història de la fotografia? En l’exposició, els seus comissaris Vicent Todolí, Nuria Enguita i Carles Àngel Saurí creen un relat visual a partir d’una selecció d’obres de la Col·lecció Per Amor a l’Art, d’artistes com ara Karl Blossfeldt, Imogen Cunningham Hans-Peter Feldmann, Jonas Mekas, Alessandra Spranzi o Pierre Verger. Fins a l’1 de novembre de 2020.

 

19h       Presentació de les exposicions a càrrec dels seus comissaris.

20h       Inauguració de les exposicions (Naus 1, 2 i B) y cervesa al jardí.

 

Imatge 3: Hans-Peter Feldmann, Blumenbild, 2006 © Hans-Peter Feldmann / VEGAP, València, 2020. Foto: Galeria Projecte SD, Barcelona.
  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS