ACTIVITAT

06.07.2018

22.07.2018

Exposició (En) Procés amb Teresa Lanceta

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Educació / (En) Procés
ORIENTAT A: Tots els públics
INAUGURACIÓ: Divendres 6 de juliol de 2018
EXPOSICIÓ: Del 6 al 22 de juliol de 2018

Mostra del procés de treball dut a terme amb Teresa Lanceta, un taller expandit en el temps en què hem compartit les referències, investigacions i metodologies de l’artista teixidora. El projecte forma part del programa de mecenatge cultural de la Fundació Per Amor a l’Art. El resultat s’exposa fins al 22 de juliol a la Nau O.

Participants
Clara Solbes Borja, Leonardo Gironacci, Mireia Ferrer, Neus Chisbert Pelecha, Carlos Dopateo Segovia, Yanire Fernández Simón, Almudena Cruz Fuerte, Eva María Marín Jordá, Victoria Marín, Amparo Alandete Perelló, Isabel Planells, Alicia Bisier Martínez,Toni Picazo, Susana Lorca, Irene Ferrando, Josefina Caballer Durá, Julia Huedo Berenguer, Silvia Molinero, María H. M. Martínez Serrano, Ana María Pascual Aracil.

 

Teresa Lanceta és doctora en Història de l’Art i imparteix classes a l’Escola Massana de Barcelona i col·labora a les revistes d’art Concreta, Arteyparte, Horizons maghrébins i Debates sobre arte. El seu treball es desenvolupa a través del teixit i l’escriptura. Treballa sobre l’art popular tèxtil de l’Atles Mitjà, la catifa espanyola del segle XV i les dones en la indústria tabaquera.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

14.12.2018

Dv

Visita a les alqueries medievals de Marxalenes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

15.12.2018

DS

Ghost ‘n Goblins: dance edition, sobre «El pols del cos»

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

21.12.2018

Dv

Processos. Encontre amb Victoria Civera

LLEGIR MÉS