ACTIVITAT

19.05.2018

20.05.2018

La pell de l’edifici: maó, ferro i…cartró (el modernisme de la fàbrica)

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Taller
ORIENTAT A: Xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys
DATES: Dissabte 19 i diumenge 20 de maig de 2018
DURACIÓ: 1h. 30 mins. aprox.

L’antiga fàbrica Bombas Gens és un dels escassos exemples d’arquitectura industrial de començaments del segle XX que conservem a la nostra ciutat. Tenint en compte la seua arquitectura i l’estil art-decó de les seues façanes, es considera un dels edificis més emblemàtics.

Enfocat a reconèixer les formes més representatives de l’Art decó que en ella s’amaga, per poder contextualitzar l’antiga fàbrica en l’esclat arquitectònic de l’època, es convida a joves i grans a experimentar lliurement amb les nocions de l’estil Art Decó que la fàbrica amaga: geometria, equilibri, composició, ritme, color i ordre.

Es realitzarà una visita al cos principal de l’antiga fàbrica de Bombas Gens, i molt especialment es gaudirà reconeixent les parts de la seua façana. Per això, realitzarem la nostra pròpia fàbrica Art decó, a la nostra escala. La decoració i les formes geomètriques són el centre d’aquesta activitat, que proporciona un primer acostament a l’Art decó.

*En les observacions de la inscripció del formulari cal indicar el dia de la sessió triat

ARAE Patrimonio para niños treballa des de fa anys a la Didàctica Patrimonial orientat als xiquets. Forma part de la Xarxa Internacional d’Educació Patrimonial promoguda pel Ministeri de Cultura (RIEP-INHE), i és agent local de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), creades pel Consell d’Europa.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

25.10.2019

Dv

Inauguració de l’exposició «Sheela Gowda. Remains»

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

25.10.2019

Dv

PROCESSOS. Sheela Gowda amb Nuria Enguita i Lucia Aspesi

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.10.2019

Ds

Visita guiada a «Sheela Gowda. Remains» amb les seues comissàries

LLEGIR MÉS