ACTIVITAT

19.05.2018

20.05.2018

La pell de l’edifici: maó, ferro i…cartró (el modernisme de la fàbrica)

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Taller
ORIENTAT A: Xiquets i xiquetes de 6 a 14 anys
DATES: Dissabte 19 i diumenge 20 de maig de 2018
DURACIÓ: 1h. 30 mins. aprox.

L’antiga fàbrica Bombas Gens és un dels escassos exemples d’arquitectura industrial de començaments del segle XX que conservem a la nostra ciutat. Tenint en compte la seua arquitectura i l’estil art-decó de les seues façanes, es considera un dels edificis més emblemàtics.

Enfocat a reconèixer les formes més representatives de l’Art decó que en ella s’amaga, per poder contextualitzar l’antiga fàbrica en l’esclat arquitectònic de l’època, es convida a joves i grans a experimentar lliurement amb les nocions de l’estil Art Decó que la fàbrica amaga: geometria, equilibri, composició, ritme, color i ordre.

Es realitzarà una visita al cos principal de l’antiga fàbrica de Bombas Gens, i molt especialment es gaudirà reconeixent les parts de la seua façana. Per això, realitzarem la nostra pròpia fàbrica Art decó, a la nostra escala. La decoració i les formes geomètriques són el centre d’aquesta activitat, que proporciona un primer acostament a l’Art decó.

*En les observacions de la inscripció del formulari cal indicar el dia de la sessió triat

ARAE Patrimonio para niños treballa des de fa anys a la Didàctica Patrimonial orientat als xiquets. Forma part de la Xarxa Internacional d’Educació Patrimonial promoguda pel Ministeri de Cultura (RIEP-INHE), i és agent local de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), creades pel Consell d’Europa.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

21.06.2019

Dv

Noise Factory. Al voltant de ‘La mirada de les coses’

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.06.2019

Ds

Visites inclusives llengua de signes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.06.2019

Dc

Lectures expandides de «Llums de Bohèmia», de Valle-Inclán

LLEGIR MÉS