ACTIVITAT

27.04.2023

Dj

Miralda, “Vale-Vene Tast”

DADES
PRÀCTIQUES

Vale – Vene Tast va ser una degustació que va proposar un viatge simbòlic entre Venècia i València a través de sabors i aromes de productes de la gastronomia local tradicional de tots dos llocs. Aquest projecte s’inspira en la importància de les dues ciutats com a seus del comerç i l’intercanvi:
Venècia com a capital del comerç mediterrani, pont entre Orient i Occident, i València, famosa ja en la primera meitat del segle XIV per la ruta de la seda i els grups mercantils. Així, els dos punts queden connectats, establint un intercanvi entre el Mediterrani i l’Adriàtic, i entre el Vell i el Nou Món.

A partir de la conceptualització de Miralda, Bombas Gens ha implicat a Ricard Camarena per a crear amb l’artista una degustació de tapes amb aliments saludables i locals. L’execució va ser a càrrec de l’escola de gastronomia Mediterráneo Culinary Center.  La distribució va ser en col·laboració amb CdT (Turisme Comunitat Valenciana).

 

 

 

 

 

Vale – Vene Tast va ser un projecte de Miralda comissariat per Sandra Guimarães, que va comptar amb el suport de DKV Seguros.

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.10.2023

Dv

BOMBAS VISITES ESPECIALS: MIRALDA

LLEGIR MÉS