ACTIVITAT

06.07.2019

Ds

Nowhere Man, un solo de dansa d’Andrés Corchero

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Arts en viu/ Butoh
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: La mirada de les coses
DATA: dissabte 6 de juliol a les 19h
MÉS INFO: Lliure fins completar l’aforament

Nowhere Man, un diàleg des de la dansa amb La mirada de les coses, pel ballarí Andrés Corchero*

 

En el marc de l’exposició La mirada de les coses. Fotografia japonesa entorn de Provoke, convidem a Andrés Corchero, ballarí format amb Kazuo Ohno (cofundador amb Tatsumi Hijikata de la dansa Butho) i amb Min Tanaka (amb qui ballà al Japó, Europa i els Estats Units) a realitzar una improvisació que nasca i modifique el propi espai expositiu. A partir de l’escolta de l’espai-context de l’exposició i, alhora, del solo Nowhere man, el ballarí realitzarà un diàleg entre el seu cos, l’espai, les obres exposades i els propis espectadors.

«Nowhere man naix del desig de ballar a partir de música que, per la raó que siga, m’emociona, em fa riure, plorar, pensar… Decidisc l’espai sonor i la música en funció del moment vital i d l’espai d’actuació. Nowhere man és un projecte obert que em permet construir cada dia una peça diferent. És per això que el lloc de l’actuació és fonamental, donat que determina en gran manera la “composició final”».

Andrés Corchero

 

Després de l’actuació hi haurà un encontre amb l’artista per tal de contextualitzar la seua pràctica i l’evolució des del Butoh fins a l’actualitat.

Andrés Corchero té estudis de teatre i experiència en mim contemporani, clown i actor en diversos espectacles de teatre i circ. Estudià dansa Butoh i va formar part de la companyia de dansa Mai-Juku, dirigida per Min Tanaka. És director de la prestigiosa companyia Raravis i actualment és professor interí a l’Escola Superior d’Art Dramàtic i en el Conservatori Superior de Dansa de l’Institut de Teatre de Barcelona i imparteix classes regulars, tallers intensius i seminaris en escoles de tot el món. És Premi Nacional de Dansa de Catalunya 2003 per la seua trajectòria artística i Premi Aplaudiment 2002.

*Activitat en col·laboració amb el Conservatori Professional de Dansa de València, on impartirà un curs intensiu de nivell avançat de l’1 al 5 de juliol

Inscripcions al curs en el conservatori ací.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS