ACTIVITAT

26.05.2022

Dj

Performance de Laia Estruch – Festival Deleste

DADES
PRÀCTIQUES

Categoria: Performance + DJ
Organitza: FPAA – Bombas Gens / Festival Deleste / PERFORMA
Data i hora: dijous 26 de maig. 20.00h* (performance) / 20.30h-22.00h (DJ al jardí)
Orientat a: Tots els públics
Horari especial del centre d’art: de 16.00h a 21.30h
MÉS INFORMACIÓ: Gratuïta fins a completar aforament. *Aforament limitat. Recomanem arribar amb suficient antelació.

El dijous 26 de maig, Bombas Gens acollirà la inauguració del 10é Festival Deleste amb una performance de l’artista Laia Estruch.

Es tracta del projecte “Zócalo”, amb el qual aquesta artista barcelonina va guanyar el Premi Cerveses Alhambra d’Art Emergent 2022, un premi que va ser entregat en ARCOmadrid el mes de febrer passat. Amb aquesta acció, Laia Estruch realitza una aproximació a l’objecte escultòric com si es tractara d’un dispositiu de producció sonora i experimentació vocal.

Aquest esdeveniment és obert a tothom i gratuït. La performance de Laia Estruch estarà seguida de música al jardí, on els visitants podran gaudir d’una cervesa Alhambra.

 

Investigació sonora: veu, cos i espai

Un tub ceràmic buit ocuparà l’espai del centre d’art que servirà d’objecte perquè l’artista desenvolupe la seua performance. La peça escultòrica ha sigut construïda per l’artesà Eloi Bonadona, i presa la seua inspiració de les construccions dels banys àrabs de l’Alhambra de Granada. L’estructura cilíndrica i modular del tub recorda a un instrument de vent i presenta unes obertures que permeten a l’artista projectar la seua veu i el seu cos a través d’elles.

Laia Estruch és una creadora que porta més d’una dècada experimentant i investigant les relacions entre la veu, el cos humà, els objectes i l’espai.

 

Foto: Fernando Moreno

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS