ACTIVITAT

«Peu humà, peu maquínic», al darrere del muntatge de «Botàniques»

DADES
PRÀCTIQUES

En #BombasGensVirtual trobaràs propostes d’activitats i iniciatives durant el període #QuedatACasa. Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter!

Dies abans de la inauguració de «Botàniques» compartirem l’experiència de muntar les obres de Jochen Lempert amb el propi artista. Peu  humà, peu maquínic és un assaig de Carles àngel Saurí que recull les sensacions i reflexions viscudes durant els dies del muntatge d’una de les sales de l’exposició.

“En la mirada i obra de Jochen Lempert hi ha una obsessió per com operen les infinites relacions que construeixen els objectes. Un canvi d’un mil·límetre, gairebé imperceptible, és capaç d’alterar completament significat i forma. Per això entrar en la seva obra és veure’s afectat i sentir com la nostra sensibilitat comença a teixir fràgils connexions. M’obsessiona la capacitat de connexió contemporània, la veritat. Veure fins a
quin punt totes les eines que tenim al nostre voltant projecten estats relacionals canviants: les xarxes socials, el mòbil, internet…

A vegades sentisc que escriure hauria de beure d’aquest context d’hipervincles infinits. Solc escriure amb música i per això em sembla interessant compartir la textura sonora que recolleixen les meves orelles i afegir-la al text perquè es puga escoltar el so que ha intervingut durant l’escriptura.

DESCÀRREGA EL TEXT COMPLET ACÍ [PDF]

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS