ACTIVITAT

25.11.2017

Ds

PROCESSOS AMB INMA FEMENÍA

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Processos
ORIENTAT A: Adults
DATA: Dissabte 25 de novembre de 2017
DURACIÓ: 1:30h aprox.

PROCESSOS són trobades en primera persona, en les quals els artistes compartiran les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

“Entenc l’àmbit digital no sols com un vehicle de transmissió d’imatges i informació, sinó com un llenguatge la gramàtica del qual modifica irremeiablement l’aparença de les formes. Baix aquest punt de vista situe la meua pràctica artística, aprofundint en el terreny digital, entre els seus píxels i vibracions lluminoses.

‘Processos’ pretén apropar al públic assistent una metodologia de treball que aprofundisca en aquest medi. A través de proves d’estudi es descobriran registres, processos i possibilitats d’especial interès en el desenvolupament de la meua pràctica artística”. Inma Femenía.

Inma Femenía és llicenciada en Bellas Artes per la Universitat Politècnica de València en 2008. Màster Oficial en Producció Artística de la UPV, 2009-2010. Durant aquests anys va ser guardonada amb diversos premis. En 2013 es traslladà a Berlín per a continuar amb la seua investigació i començar a explorar la relació entre art i indústria. En 2015 va tornar a València on va començar a treballar amb la galeria Punto, representant-la en fires d’art nacionals i internacionals. En l’últim any ha aparegut en diferents publicacions com la revista DARDO o WRPD Magazine. En 2017 ha sigut nominada al premi The Paulo Cunha e Silva Art Prize de Porto.

El treball de Femenía ha sigut exposat internacionalment a Anglaterra, França, Itàlia, Alemanya, Portugal, Colombia i Alabama, entre altres. Destaquen les exposicions: Live Today. Tomorrow Will Cost More en Praz-Delavallade (París, França 2017); Tensión en Centro Párraga (Murcia, Espanya 2016); One Size Fits All en The Ryder Projects (Londres, Regne Unit 2016); Rugged Terrain en Beta Pictoris Gallery (Birmingham, Alabama, US 2016); Bête Noire en Musart (Berlín, Alemanya 2016) i Offene Atieliers en Atelierhaus Dachauer (Munich, Alemanya 2015).

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS