ACTIVITAT

25.10.2018

Dj

PROCESSOS: CONFERÈNCIA AMB XAVIER RIBAS

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Processos
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA I HORA: Dijous 25 d’octubre de 2018 a les 18:30h
MÉS INFO: Lliure fins a completar aforament

PROCESSOS són encontres en primera persona, als quals els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

Amb motiu del Laboratori Desplaçaments, desorientacions, desarrelaments que Xavier Ribas impartirà a Bombas Gens Centre d’Art, l’artista realitzarà una xarrada oberta al públic en la qual desvelarà els seus processos de treball i investigacions.

Xavier Ribas és fotògraf, professor de fotografia de la Universitat de Brighton (Anglaterra) i de la Universitat Politècnica de València. Format en Antropologia Social en la Universitat de Barcelona (1990) i Fotografia Documental en la Newport School of Art, Media and Design de Gran Bretanya (1993). La seua obra forma part de les col·leccions d’una vintena de museus i centres d’art d’Europa, com el Stedelijk Museum d’Amsterdam, la Fotocollectie Universiteit Leiden, el MACBA de Barcelona, el CAAC de Sevilla, el MUSAC de León, el CGAC de Santiago de Compostela o Bombas Gens Centre d’Art (Col·lecció Per Amor a l’Art). Ha rebut el Premi Leica de PHotoEspaña (1998) i nombrosos encàrrecs fotogràfics d’institucions com el Centre National des Arts Plastiques de França, la International Photography Research Network Fellowship, el Fondo Fotográfico Universidad de Navarra, la Universidad de Toulouse o la Fundación Telefónica. Viu i treballa en Brighton i Barcelona.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS