ACTIVITAT

25.10.2018

Dj

PROCESSOS: CONFERÈNCIA AMB XAVIER RIBAS

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Processos
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA I HORA: Dijous 25 d’octubre de 2018 a les 18:30h
MÉS INFO: Lliure fins a completar aforament

PROCESSOS són encontres en primera persona, als quals els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

Amb motiu del Laboratori Desplaçaments, desorientacions, desarrelaments que Xavier Ribas impartirà a Bombas Gens Centre d’Art, l’artista realitzarà una xarrada oberta al públic en la qual desvelarà els seus processos de treball i investigacions.

Xavier Ribas és fotògraf, professor de fotografia de la Universitat de Brighton (Anglaterra) i de la Universitat Politècnica de València. Format en Antropologia Social en la Universitat de Barcelona (1990) i Fotografia Documental en la Newport School of Art, Media and Design de Gran Bretanya (1993). La seua obra forma part de les col·leccions d’una vintena de museus i centres d’art d’Europa, com el Stedelijk Museum d’Amsterdam, la Fotocollectie Universiteit Leiden, el MACBA de Barcelona, el CAAC de Sevilla, el MUSAC de León, el CGAC de Santiago de Compostela o Bombas Gens Centre d’Art (Col·lecció Per Amor a l’Art). Ha rebut el Premi Leica de PHotoEspaña (1998) i nombrosos encàrrecs fotogràfics d’institucions com el Centre National des Arts Plastiques de França, la International Photography Research Network Fellowship, el Fondo Fotográfico Universidad de Navarra, la Universidad de Toulouse o la Fundación Telefónica. Viu i treballa en Brighton i Barcelona.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

21.06.2019

Dv

Noise Factory. Al voltant de ‘La mirada de les coses’

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.06.2019

Ds

Visites inclusives llengua de signes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.06.2019

Dc

Lectures expandides de «Llums de Bohèmia», de Valle-Inclán

LLEGIR MÉS