ACTIVITAT

14.02.2020

Dv

PROCESSOS. Encontre amb Fernanda Fragateiro – «Hiperespais»

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Encontre
ORIENTAT A: Tots els públics
DATES: divendres 14 de febrer a les 18.30h
IDIOMA: castellà
MÉS INFO: accés lliure fins a completar l’aforament

PROCESSOS són encontres en primera persona on els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, recerques i referències. En el marc de la inauguració de l’exposició «Hiperespais», proposem una trobada amb l’artista Fernanda Fragateiro, l’obra de qual podem trobar en la mostra.

«Les idees són materials. Són com rajoles. En l’art, les qüestions pràctiques són conceptuals. Des d’arxius fins a materials destriats, jo treballe com una arqueòloga, reescrivint històries, transformant artefactes en escultures. Treballe amb una gran varietat de materials provinents de multitud de fonts, alguns dels quals arriben a mi d’una manera completament fortuïta i esdevenen en terra fèrtil per a la recerca, la imaginació i la intervenció estètica. Esta conversa es centrarà en la meua pràctica en general i la importància de la recerca en el procés de creació.»

Fernanda Fragateiro

 

Fernanda Fragateiro (Montijo, 1962), viu i treballa a Lisboa. Ha exposat individualment des de 1981. El seu treball, que es centra principalment en l’escultura i la tridimensionalitat, està profundament connectat amb la crítica al modernisme, desenvolupant projectes que tenen ressonàncies polítiques, antropològiques i socials. Amb un llarg recorregut de projectes públics, intervencions i col·laboracions amb arquitectes, ha presentat el seu treball regularment a Europa, els Estats Units i Llatinoamèrica. La seua obra forma part de nombroses col·leccions públiques en Portugal, Espanya, Colòmbia, els Estats Units i Àustria.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS