ACTIVITAT

21.12.2018

Dv

Processos. Encontre amb Victoria Civera

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Processos/ Encontres
EXPOSICIÓ: El pols del cos. Usos i representacions de l’espai
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: Divendres 21 de desembre a les 18:30h

ACTIVITAT CANCEL·LADA

Activitat cancel·lada per motius aliens a l’organització. Disculpeu les molèsties.

 

PROCESSOS són encontres en primera persona en què els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

 

En la seua obra, Victoria Civera (Port de Sagunt, 1955) es mou entre la fotografia, la pintura, la instal·lació i l’escultura. Després de les seues primeres experiències artístiques durant els seus estudis en l’Escola Superior de Belles Arts de San Carles de València, a finals dels 70 es trasllada a Santander i centra el seu treball en pintures de gran format i influència neoexpressionista.

 

En la dècada dels 80, mantenint la tendència figurativa després d’una etapa d’experimentació entre el simbolisme abstracte, s’instal·la a Nova York. El canvi de continent suposa un important canvi creatiu, adquirint la seua pintura un to més íntim i incorporant nous materials com ara guix, cotó, cuir o seda. Els 90 van ser els seus anys dedicats en gran part a la creació d’escultures i instal·lacions, deixant que figuració i abstracció s’entremesclaren de forma expressiva en les seues obres.

 

En definitiva, Civera està en constant cerca del territori on figuratiu i abstracte interseccionen. És en aquest territori on poden donar-se la mà les dues parts de tot ésser humà: la de la consciència, la tangible; i la de dels sentiments, la més abstracta de cadascun de nosaltres.

 

Imatges: Victoria Civera / Estudi de Civera. Crèdits de les obres mantenint el cursor sobre les imatges © Victoria Civera/ VEGAP, València, 2018

 

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

21.06.2019

Dv

Noise Factory. Al voltant de ‘La mirada de les coses’

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

22.06.2019

Ds

Visites inclusives llengua de signes

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

26.06.2019

Dc

Lectures expandides de «Llums de Bohèmia», de Valle-Inclán

LLEGIR MÉS