ACTIVITAT

21.12.2018

Dv

Processos. Encontre amb Victoria Civera

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Processos/ Encontres
EXPOSICIÓ: El pols del cos. Usos i representacions de l’espai
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: Divendres 21 de desembre a les 18:30h

ACTIVITAT CANCEL·LADA

Activitat cancel·lada per motius aliens a l’organització. Disculpeu les molèsties.

 

PROCESSOS són encontres en primera persona en què els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

 

En la seua obra, Victoria Civera (Port de Sagunt, 1955) es mou entre la fotografia, la pintura, la instal·lació i l’escultura. Després de les seues primeres experiències artístiques durant els seus estudis en l’Escola Superior de Belles Arts de San Carles de València, a finals dels 70 es trasllada a Santander i centra el seu treball en pintures de gran format i influència neoexpressionista.

 

En la dècada dels 80, mantenint la tendència figurativa després d’una etapa d’experimentació entre el simbolisme abstracte, s’instal·la a Nova York. El canvi de continent suposa un important canvi creatiu, adquirint la seua pintura un to més íntim i incorporant nous materials com ara guix, cotó, cuir o seda. Els 90 van ser els seus anys dedicats en gran part a la creació d’escultures i instal·lacions, deixant que figuració i abstracció s’entremesclaren de forma expressiva en les seues obres.

 

En definitiva, Civera està en constant cerca del territori on figuratiu i abstracte interseccionen. És en aquest territori on poden donar-se la mà les dues parts de tot ésser humà: la de la consciència, la tangible; i la de dels sentiments, la més abstracta de cadascun de nosaltres.

 

Imatges: Victoria Civera / Estudi de Civera. Crèdits de les obres mantenint el cursor sobre les imatges © Victoria Civera/ VEGAP, València, 2018

 

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

24.08.2019

Ds

Taller familiar: 01110000

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

31.08.2019

Ds

Visita patrimonial a l’exposició «Herències» amb Paloma Berrocal

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.09.2019

Dv

Visita sonora del Conservatori Superior de Música a l’obra d’Ortigosa

LLEGIR MÉS