ACTIVITAT

21.12.2018

Dv

Processos. Encontre amb Victoria Civera

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Processos/ Encontres
EXPOSICIÓ: El pols del cos. Usos i representacions de l’espai
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: Divendres 21 de desembre a les 18:30h
MÉS INFO: Lliure fins a completar l’aforament

PROCESSOS són encontres en primera persona en què els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

 

En la seua obra, Victoria Civera (Port de Sagunt, 1955) es mou entre la fotografia, la pintura, la instal·lació i l’escultura. Després de les seues primeres experiències artístiques durant els seus estudis en l’Escola Superior de Belles Arts de San Carles de València, a finals dels 70 es trasllada a Santander i centra el seu treball en pintures de gran format i influència neoexpressionista.

 

En la dècada dels 80, mantenint la tendència figurativa després d’una etapa d’experimentació entre el simbolisme abstracte, s’instal·la a Nova York. El canvi de continent suposa un important canvi creatiu, adquirint la seua pintura un to més íntim i incorporant nous materials com ara guix, cotó, cuir o seda. Els 90 van ser els seus anys dedicats en gran part a la creació d’escultures i instal·lacions, deixant que figuració i abstracció s’entremesclaren de forma expressiva en les seues obres.

 

En definitiva, Civera està en constant cerca del territori on figuratiu i abstracte interseccionen. És en aquest territori on poden donar-se la mà les dues parts de tot ésser humà: la de la consciència, la tangible; i la de dels sentiments, la més abstracta de cadascun de nosaltres.

 

Imatges: Victoria Civera / Estudi de Civera. Crèdits de les obres mantenint el cursor sobre les imatges © Victoria Civera/ VEGAP, València, 2018

 

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

12.12.2018

Dc

MOSTRA DEL TALLER “Pantalla: Instruccions d’ús”

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

13.12.2018

Dj

Conferència entorn a Anna-Eva Bergman per Estrella de Diego

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

14.12.2018

Dv

Visita a les alqueries medievals de Marxalenes

LLEGIR MÉS