ACTIVITAT

25.10.2019

Dv

Conversació Sheela Gowda amb Nuria Enguita i Lucia Aspesi

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Conversa
DATA: divendres 25 d’octubre a les 19h
ORIENTAT A: Tots els públics
EXPOSICIÓ: «Sheela Gowda. Remains»
MÉS INFO: Entrada lliure fins a completar l’aforament.

PROCESSOS són encontres en primera persona en què els artistes comparteixen les seues experiències, imaginaris, investigacions i referències.

En el marc de la inauguració de l’exposició «Sheela Gowda. Remains», proposem una conversa amb l’artista i les comissàries de la mostra, Nuria Enguita i Lucia Aspesi.

 

Lucia Aspesi és comissària en Pirelli HangarBicocca, on ha comissariat en 2019 les exposicions de Sheela Gowda i Daniel Steegmann Mangrané. En els seus projectes i recerques personals ha comissariat mostres com «Luce Movimento. Il cinema di Marinella Pirelli» al Museo del Novecento de Milà (2019); «Ben Rivers. Phantoms» a la Triennale di Milano (2017), i programes cinematogràfics a l’ICA (The Institute of Contemporary Arts, Londres) i al CCCB Xcèntric de Barcelona.

Nuria Enguita és comissària i directora de Bombas Gens Centre d’Art. És editora de la revista Concreta i entre 1998 i 2008 va ser directora artística de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona. Ha sigut comissària en Manifesta 4 (Frankfurt, 2002), en l’Encontre Internacional de Medellín (2011) i en la 31a Bienal de São Paulo (2014). Entre el 2000 i el 2014 formà part de l’equip de direcció del programa “arteypensamiento” de la Universidad Internacional de Andalucía i entre 2007 i 2014 fou coordinadora de la revista Afterall.

 

Idioma: anglés, amb traducció consecutiva.

 

 

Foto: Agostino Oslo / Cortesia de Pirelli HangarBicocca, Milà
  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

06.10.2023

Dv

BOMBAS VISITES ESPECIALS: MIRALDA

LLEGIR MÉS