ACTIVITAT

12.09.2019

Dj

Projecció i encontre: Entre el dia i la nit no hi ha paret

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ projecció
ORIENTAT A: Tots els públics
DATA: dijous 12 de setembre a les 19h
PROJECCIÓ: Entre el dia i la nit no hi ha paret, de Les Espigolaores.
EXPOSICIÓ: «Herències. Les alqueries de l’horta de València»
MÉS INFO: Accés lliure fins a completar l’aforament

Entre el dia i la nit no hi ha paret, de Les Espigolaores.

En el marc de l’exposició «Herències. Les alqueries de l’horta de València», projectarem este documental, tot seguit d’un col·loqui amb algunes de les protagonistes, el col·lectiu Les Espigolaores i les persones assistents.

 

Entre el dia i la nit no hi ha paret és el primer treball documental del col·lectiu Les Espigolaores. Es tracta d’un documental sobre dones que viuen o han viscut a l’horta de Campanar, la Partida de Dalt o en la desapareguda Partida del Poet. A través dels seus relats s’aborden les seues pràctiques, sabers i experiències de vida, i es qüestiona la imatge masculinitzada que sovint tenim d’este territori. El documental partix de la memòria de les dones i de les seues subjectivitats per reivindicar, des d’allò quotidià, els sabers invisibilitzats i desplaçats que han format part de la construcció del territori, i es presenta com una ferramenta des de la que repensar el present. Una mirada crítica sobre el model de desenvolupament urbanístic dut a terme en les últimes dècades recorre el documental.

Protagonistes: Carmen Giner Roselló, Carmen Perís Martí, Dolores Tamarit Ramírez, María Tamarit Ramírez, Milagros Campos Sebastià, Pepita Roig Benlloch, Pilar Rausell Noguera, Vicenta Torrijo Barberà.

Les Espigolaores: Teresa de la Fuente Espinosa, Natalia Castellanos Ayala, Sarai Fariñas Ausina, Guillermo Palau Salvador, Alba Herrero Garcés.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS