ACTIVITAT

Ràdio Écfrasi, la publicació

DADES
PRÀCTIQUES

En #BombasGensVirtual trobaràs propostes d’activitats i iniciatives online. Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter!

Pensar junts sobre una col·lecció d’art contemporani amb els bagatges, imaginaris i expectatives que un grup dispar de persones pot aportar. No tindre una idea o uns objectius prefixats del que ha de passar a partir d’aquestes trobades. Proposar unes eines per dinamitzar aquestes sessions, eines capaces de conjugar interessos comuns, de connectar i obrir relacions entre conceptes, matèries, relats, individus. Apropar-se a l’art visual des de la paraula. Aquestes eren algunes de les qüestions que ens plantejàvem com a punts de partida o eixos motors de la segona convocatòria de (En) Procés.

Si a la primera convidàrem a l’artista Teresa Lanceta a compartir les seues maneres de fer, ara pensàvem que seria interessant l’acompanyament d’algú que pogués mirar la Col·lecció Per Amor a l’Art de forma global, intercalant la teoria i la pràctica, investigant en un format no preestablert de laboratori. Convidàrem llavors a Víctor de el Río a plantejar i dirigir aquest taller expandit. La seua proposta va ser Écfrasi. Assaig d’una exposició, que va derivar i es va transformar -pel propi procés i el grup de participants- en Ràdio Écfrasi.

El grup ha seguit treballant i presentem ara una publicació i una web que recullen tant els testimonis escrits de les écfrasis creades pels participants, com les referències prèvies, un resum audiovisual del procés o el podcast íntegre del programa de ràdio.

 

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS