ACTIVITAT

08.06.2022

24.06.2022

SCULPTING REALITY. TROBADES AMB SUSAN MEISELAS, AHLAM SHIBLI I BLEDA Y ROSA (Madrid)

DADES
PRÀCTIQUES

Categoria: Conferències
Comissariat: Sandra Guimarães i Vicente Todolí
Organització: Fundación Telefónica i PHotoESPAÑA
Lloc: Espacio Fundación Telefónica (C/Fuencarral, 3. 28004 Madrid)
Dates:
-Susan Meiselas: 08.06.2022 – 12:30h
-Ahlam Shibli: 23.06.2022 – 19:00h
-Bleda i Rosa: 24.06.2022 – 19:00h

 

PHotoESPAÑA en Espacio Fundación Telefónica a Madrid

Com a part del programa “Sculpting Reality”, els comissaris convidats de PHotoESPAÑA 2022, Sandra Guimarães i Vicente Todolí, proposen aquest cicle de trobades, que brindarà una oportunitat excepcional per a endinsar-se en la fotografia d’estil documental –entés com a document i estètica—.

Mitjançant la reflexió i debat, es posarà el focus en la perspectiva de grans artistes representatius d’aquest gènere. Es comptarà amb la presència dels artistes internacionals Ahlam Shibli (1970, Palestina) i Susan Meiselas (1948, Baltimore, USA), així com el duo de fotògrafs espanyols Bleda i Rosa –conformat per María Bleda (1968, Castelló) i José María Rosa (1970, Albacete), que van rebre el Premi Nacional de Fotografia en 2008.

Els artistes convidats treballen la imatge des de la necessitat de qüestionar i pensar la realitat que ens envolta. Així mateix, formen part de les exposicions del programa “Sculpting Reality” i de la Col·lecció Per Amor a l’Art amb l’excepció de Ahlam Shibli.

Cada trobada és una oportunitat d’assistir a un diàleg entre els artistes i Sandra Guimarães, co-comissària de la mostra i directora artística de Bombas Gens Centre d’Art.

El cicle de converses es celebrarà a l’auditori d’Espacio Fundación Telefónica a Madrid i es retransmetrà online, de manera oberta i gratuïta, a través dels canals de YouTube d’Espacio Fundación Telefónica i de PHotoESPAÑA.

 

Imatge: Cortesia de Fundación Telefónica. Foto Ricardo Domingo

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS