ACTIVITAT

Sobre el llibre CONSTRUIR UN LUGAR, CONSTRUIR UN TIEMPO

DADES
PRÀCTIQUES

En #BombasGensVirtual trobaràs propostes d’activitats i iniciatives online. Segueix-nos a Instagram, Facebook i Twitter!

Presentació del llibre Construir un lugar, construir un tiempo. Una publicació que recull experiències d’acció, mediació i reflexió que han tingut lloc des de l’obertura de Bombas Gens Centre d’Art en 2017 fins al 2020.

Es compón de textos de col·laboradors i de l’equip del centre, un arxiu de cites i fragments d’escriptures diverses i un relat d’imatges. La suma d’estos materials pretén exposar la idea de mediació del centre: la construcció d’un lloc i un temps compartits, d’un espai d’experimentació i obertura de possibilitats.

Ha sigut editat per Nuria Enguita i Sonia Martínez i conté textos de Mireia Ferrer Álvarez, Rocío Pérez Hernández, Pedro G. Romero, Carmen Pardo Salgado, Ali A. Maderuelo, Miguel Ángel Baixauli, Alexander García-Düttmann, Víctor del Río, Soledad Martín Segovia, Paco Inclán, Eva Bravo Hinojo, Cristina Montiano Vicente, Paloma Berrocal Ruiz, Antoni Colomina Subiela, Carmen Pereira, Carles Candela, Pablo Lafuente, Julia Castelló, Laura Pastor, Carles Àngel Saurí, Sara Losada Rambla, Irene Llàcer, Clara Solbes Borja, Teresa Lanceta, La Dula (Lluís Benlloch i Mireia López), Soledad Martínez, Julia Crespo, Susana Lloret, Nuria Enguita i Sonia Martínez.

 

 

* Si vols adquirir este llibre o alguna de les publicacions de la Fundació per Amor a l’Art pots fer-ho en Bombas Gens Centre d’Art en horari d’obertura o a través de info@bombasgens.com

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

02.07.2021

03.12.2021

Bombas DJ Sessions

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

16.10.2021

31.10.2021

EL XICOTET CERCLE GROC: Un llibre de conte per a les famílies

LLEGIR MÉS