ACTIVITAT

25.03.2018

Dg

Sound Street, una lectura de “La blancor de la balena” de Paul Graham per Andrés Duque

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Visita
ORIENTAT A: Públic adult
DATES: Domingo 25 de març de 2018
DURACIÓ: 1h. 30 mins. aprox.

“La percepció sensorial no és només un acte físic sinó cultural. Açò significa que la vista, l’oïda, el tacte, el gust i l’olfacte no sols són mitjans per captar els fenòmens físics, sinó a més vies de transmissió de valors culturals. Amb esta premissa plantejaré un recorregut a través dels diferents espais urbans exposats en sala i plantejar als invitats un joc de registre de sons que sorgisquen de l’observació de les diferents obres”. Andrés Duque.

 

Cine en directe, sense càmera.

Es tracta de fer antropologia

I un quadern d’observacions.

 

Andrés Duque és un cineasta espanyol nascut a Caracas, Veneçuela. El seu treball se situa en la perifèria de la no-ficció espanyola amb un fort caràcter documental i assagístic. La seua primera pel·lícula “Ivan Z” és un retrat del cineasta de culte Iván Zulueta. En 2011 realitza el seu primer llargmetratge “Color perro que huye”, estrenat en el Festival International de Cine de Rotterdam i va obtenir el premi del públic en el Festival Internacional de Cine Punt de Vista. En 2012 és un dels cineastes convidats al Seminari Flaherty que se celebra a Nova York. En 2013 rep el Premi Ciutat de Barcelona per la seua pel·lícula “Ensayo final para utopía”. “Oleg y las raras artes” és la seua pel·lícula més recent i ha obtingut nombrosos premis.

 

* Esta activitat s’emmarca dins del programa “Imatges sobre imatges” de Miguel Ángel Baixauli i Vicente Ponce per a Bombas Gens.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS