ACTIVITAT

10.04.2021

Ds

Un taller dissenyat i implementat per l’artista plàstica Mara Ases, en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases a partir de l’exposició «Ull i paisatge» de Juan Uslé

DADES
PRÀCTIQUES

Data: 10 d’abril
Inici de l’activitat: 11:30h*
Duració aproximada: 1 hora i 30 minuts
Edat recomanada: xiquetes i xiquets de sis a deu anys, acompanyats d’una persona adulta del nucli de convivència, que també hi participarà. Participació en grups de convivència, respectant les mesures sanitàries recomanades.
Disseny i implementació: Mara Ases en col·laboració amb Andreu Ases

*Es recomana vindre al centre d’art un quart abans de començar el taller. En arribar es prendrà la temperatura de totes les persones que hi participen. A més, s’ha de presentar algun document que acredite que pertanyen a un mateix nucli familiar.

Veu, tacte, color: un viatge per l’obra de Juan Uslé

 

¿Com podem endinsar-nos en l’obra de Juan Uslé des d’una mirada inquieta, curiosa i porosa, com ho és la infantil? Per a respondre a la pregunta, l’artista plàstica Mara Ases, en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases, proposen un taller familiar que aprofundix en l’expressió corporal i l’expressió plàstica. Amb eixa combinació, les persones que  hi participen podran desenvolupar la seua creativitat a través de les relacions, curioses, entre el cos i la veu, el color i la forma o l’abstracció i els sentiments. Una experiència mitjançant la qual, entre tota la gent que hi participe, es construirà un objecte artístic.

 

Un taller dissenyat i implementat per l’artista plàstica Mara Ases,

en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases a partir de l’exposició «Ull i paisatge» de Juan Uslé».

Com a mesura de prevenció davant la COVID-19, abans de l’inici de l’activitat es prendrà la temperatura a cada assistent, que no podrà participar si supera el màxim establert per les autoritats sanitàries

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS