ACTIVITAT

12.06.2018

16.06.2018

TALLER: “Oído Cinema!” per l’Orquestina de pigmeos

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats / Taller
DATES: Del 12 al 15 de juny + Film-performance 16 de juny de 2018
ORIENTAT A: A partir 16 anys

Podem imaginar un cinema sense imatges? Com fer un travelling, un primer pla o una seqüència sense una càmera? Com reflexionar sobre les imatges des de la seua absència? En realitat, necessitem més imatges? A partir d’aquestes qüestions Orquestina de Pigmeos proposa Oído Cinema!, un taller que culminarà amb l’execució d’un film-performance.

Farem una pel·lícula imaginada en directe, utilitzant materials sonors i musicals de la realitat local intervinguda dins i fora de l’espai de projecció. Una pel·lícula de la qual les imatges seran les que cada espectador projecte des de la seua butaca en la foscor de la sala de cinema.

Dates i horaris del taller: del 12 al 15 de juny de 16h a 20h + Film-performance dia 16 de juny de 16 a 19h.

Si vols convidar a gent a “veure” la teua pel·lícula pot inscriure’s ací.

 

Orquestina de pigmeos és un col·lectiu experimental dedicat a la intervenció site specific, format pel músic Nilo Gallego i el creador audiovisual Chus Domínguez juntament amb diversos integrants que col·laboren en cada nova presentació. Les accions que proposa són eminentment efímeres i vinculades al moment de la seua execució i l’entorn en què es desenvolupen, i impliquen en moltes ocasions a la població local. Les seues creacions utilitzen elements presos de diferents disciplines artístiques, principalment l’art sonor, la performance, el cinema i la música. Ha presentat els seus projectes en diferents contextos i festivals d’Espanya, Anglaterra, Bèlgica, Alemanya i Portugal.

* Aquesta activitat s’emmarca dins del programa “Imatges sobre imatges” de Miquel Àngel Baixauli i Vicente Ponce per a Bombas Gens.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS
ACTIVITAT

19.09.2022

30.05.2023

Laboratori de l'Arxiu de Re-Col·leccions

LLEGIR MÉS