ACTIVITAT

12.12.2018

Dc

MOSTRA DEL TALLER “Pantalla: Instruccions d’ús”

DADES
PRÀCTIQUES

CATEGORIA: Activitats/ Taller/ Mostra
DATA: Dimecres, 12 de desembre a les 18.15h
ORIENTAT A: a partir de 10 anys
DURACIÓ: 45 min aprox.

En col·laboració amb el Centre Jove de la Fundació Per Amor a l’Art.

Pantalla: Instruccions d’ús, per Clara Boj & Diego Díaz.

 

Uns peus descalços i al fons la mar. Els dits índex i anul·lar alçats formant una V ocupant el centre de la imatge. Una enorme bola de gelat de xocolata coberta de nata al centre i darrere una boca tancada assaborint una culleradeta. Un gat que gira el cap i et mira estranyat, una vegada i una altra. “La vida és misteriosa” escrit amb lletres que semblen mecanografiades sobre fons blanc… Les pantalles són un element omnipresent en la nostra vida quotidiana. De diferents grandàries, les portem a la butxaca, presideixen el saló de casa i les usem tant per treballar com per estudiar, xarrar amb els amics i jugar. A través de les pantalles accedim a un univers d’imatges que ens envolta amb històries de selfies i POSES, menjar, viatges i peus descalços. Colors, formes i rostres a través dels quals contem el relat de la nostra vida que es barreja a les xarxes amb les formes, colors rostres d’altres vides i gifs de gats, teixint un rastre visual que, a través de les pantalles, es construeix com si d’una pel·lícula es tractara.

El taller “Pantalla: instruccions d’ús” aborda l’anàlisi dels relats visuals que ens envolten per generar una proposta experimental de creació audiovisual. Emprant regles i restriccions jugarem amb les imatges i les històries que es generen en combinar-les amb altres imatges en l’espai de les xarxes. Inspirats en les pautes dels tallers de literatura potencial Oulipo, explorarem la creació d’imatges i crearem una pel·lícula que té lloc i es construeix amb l’encreuament d’aquestes imatges a les xarxes.

* Mostra del taller realitzat durant quatre sessions amb un grup d’usuaris del Centre Jove de la Fundació Per Amor a l’Art. Ells i elles en són els protagonistes, actors, guionistes i directors d’aquesta pel·lícula col·lectiva experimental.

  • COMPARTIR

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS