ACTIVITAT

03.07.2021

Ds

Un taller dissenyat i implementat per l’artista plàstica Mara Ases, en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases a partir de l’exposició «Ull i paisatge» de Juan Uslé

DADES
PRÀCTIQUES

Data: 3 de juliol
Inici de l’activitat: 11:30h*
Duració aproximada: 1 hora i 30 minuts
Edat recomanada: xiquetes i xiquets de sis a deu anys, acompanyats d’alguna persona adulta que també hi participarà.
Disseny i implementació: Mara Ases en col·laboració amb Andreu Ases.

MÉS INFO: gratuïta fins completar l’aforament (cal inscripció prèvia. Rebreu un correu de confirmació). El taller es desenvoluparà respectant les mesures sanitàries recomanades.

*Es recomana vindre al centre d’art un quart d’hora abans de començar el taller. En arribar es prendrà la temperatura de totes les persones que hi participen.

Veu, tacte, color: un viatge per l’obra de Juan Uslé

 

¿Com podem endinsar-nos en l’obra de Juan Uslé des d’una mirada inquieta, curiosa i porosa, com ho és la infantil? Per a respondre a la pregunta, l’artista plàstica Mara Ases, en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases, proposen un taller familiar que aprofundix en l’expressió corporal i l’expressió plàstica. Amb eixa combinació, les persones que  hi participen podran desenvolupar la seua creativitat a través de les relacions, curioses, entre el cos i la veu, el color i la forma o l’abstracció i els sentiments. Una experiència mitjançant la qual, entre tota la gent que hi participe, es construirà un objecte artístic.

 

Un taller dissenyat i implementat per l’artista plàstica Mara Ases,

en col·laboració amb el ballarí Andreu Ases a partir de l’exposició «Ull i paisatge» de Juan Uslé».

Com a mesura de prevenció davant la COVID-19, abans de l’inici de l’activitat es prendrà la temperatura a cada assistent, que no podrà participar si supera el màxim establert per les autoritats sanitàries

 

Fotos: Almudena Soullard

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS