ACTIVITAT

19.11.2021

Dv

V Biennal de València Ciutat Vella Oberta 2021: Visita guiada a Bombas Gens Centre d’Art

DADES
PRÀCTIQUES

Categoria: visita
Data: 19 de noviembre
Inici de l’activitat: 12:00h*
Duració aproximada: 1 hora
Orientat a: Tots els públics
MÉS INFORMACIÓ: Gratuïta fins a completar aforament (amb inscripció prèvia. Rebrà un correu de confirmació).
*Recomanem arribar 15min abans de començar.

En el marc de la V Biennal de València Ciutat Vella Oberta 2021, i amb la finalitat de continuar compartint de manera pública art, història i cultura, oferim realitzar una visita guiada a Bombas Gens Centre d’Art. La visita consistirà en un recorregut per les exposicions actuals, «Sculpting Reality», L’estil documental en la Col·lecció Per Amor A l’Art i «Blank», Irma Blank. A més, es visitarà el jardí on també es troba el site-specific de Cristina Iglesias titulada «A través».

 

La visita es realitzarà el pròxim divendres 19 de novembre a les 12:00h en Bombas Gens Centre d’Art. L’activitat és gratuïta fins a completar aforament i és necessària la inscripció.

 

La mostra «Sculpting Reality» gira entorn del concepte de “estil documental” fundat per Walker Evans en la dècada dels anys 30. L’exposició estudia aquesta manera de comprendre la fotografia fins als anys 80, amb Tod Papageorge i Anthony Hernández, que inclouen el color en els seus treballs. La serialitat és una de les especificitats del mig fotogràfic i que acompanya a aquests autors en la seua necessitat de reflectir la “realitat” de la societat que els envolta.

 

D’altra banda, la recentment inaugurada exposició «Blank» d’Irma Blank presenta, a partir de diferents punts de vista, un recorregut pel treball de l’artista des de les seues primeres obres amb la sèrie Eigenschriften (1968) fins a la més recent, Gehen (2017). Es tracta d’una mostra monogràfica, particularment treballada per a l’espai de Bombas Gens Centre d’Art, en la qual s’exploren les relacions entre l’escriptura, el dibuix i la pintura.

ET POT INTERESSAR

ACTIVITAT

Totes les propostes de Bombas Gens virtual

LLEGIR MÉS